opet u centru pažnje

Šime Vrsaljko napravio potez na koji su obožavatelji čekali više od dva mjeseca, no o jednoj stvari još mudro šuti

Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Šime Vrsaljko ponovno je aktivirao svoj račun na Instagramu koji je obrisao prije nešto više od dva mjeseca, kada su krenule i glasine o problemima u njegovom braku s Mateom Vrsaljko i aferi sa Slovenkom Kajom Vidmar koja je navodno rodila njegovo dijete.

Naš nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko vratio se na Instagram nakon više od dva mjeseca izbivanja.

Svoj račun na društvenoj mreži deaktivirao je nakon što su krenule glasine o njegom problemima u braku s Mateom Vrsaljko i aferi sa Slovenkom Kajom Vidmar koja je navodno rodila njegovo dijete.

Obožavatelji su Šimin povratak na Instagram dočekali s velikom oduševljenjem, a sudeći prema komentarima račun je kriomice aktivirao prije otprilike tjedan dana.

Na Instagramu još nije objavio ništa novo, a nije se oglasio ni o onome što najviše kopka javnost, a to je njegov ljubavni život.

Slovenka manekenka Kaja Vidmar već se neko vrijeme provlači po domaćim medijima kao njegova nova navodna djevojka, a šuška se i da je kći Viktorija koju je rodila prije dva mjeseca njegova.

Ni ona ne otkriva oca djeteta, ali zato redovito na Instgramu objavljuje fotografije s kćerkicom.

Kaja je ranije za slovenski 24ur otkrila neke detalje o svojem tajanstvenom partneru i ocu djeteta.

"On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima. Najveća mi je podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", kazala je Kaja, koja, kao i Vrsaljko, živi u Madridu.

Zgodna plavuša u Sloveniji se proslavila kada je za naslovnicu Playboya pozirala potpuno gola na konju, a pozirala je i za druge časopise te se pojavila u nekoliko glazbenih spotova. Sudjelovala je i u slovenskoj inačici showa "Ples sa zvijezdama".

Glasina o vezi s našim nogometašem uslijedile su nakon napisa o njegovim bračnim problemima sa suprugom Mateom, jer se Šime u javnosti počeo pojavljivati bez vjenčanog prstena, a s Instagrama je obrisao njihove zajedničke fotografije.

Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a 2016. godine su se zaručili. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina Bruna. Slovili su kao jedan od najatraktivnijih domaćih parova, a Šime se često volio pohvaliti lijepom suprugom.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Zanimljivosti Bila je seks-simbol za kojim su muškarci potajice patili, a sada ju pred oltar vodi žena!

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Frano Lasić nije se odvajao od 32 godine mlađe supruge, a ona je u haljini s prorezom sve bacila u drugi plan

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS