Šuška se, šuška

Šime Vrsaljko tajno ljubi ljepoticu iz Slovenije? Ona je sve iznenadila i fotografijama trudničkog trbuha!

Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Prema pisanju slovenskih medija, sve su glasnija šuškanja da je Šime Vrsaljko u vezi s Kajom Vidmar, koja čeka prvo dijete.

Naš nogometaš Šime Vrsaljko u posljednje je vrijeme česta tema domaće javnosti i medija, i to ponajprije zbog privatnog života, točnije glasina o nevoljama u braku njega i supruge Matee, koja ga u Madridu navodno nije posjetila već godinu i pol dana.

Naime, nakon što je Matea brisanjem njegova prezimena s profila Instagramu ponovno potaknula glasine o kraju njihova braka, doznalo se i kako navodno već neko vrijeme žive odvojeno, a sada se šuška kako Šime navodno ljubi drugu ženu, saznaje RTL Exkluziv.

Prema pisanju slovenskog 24ur, Šime je posljednjih godinu dana u vezi s njihovom influencericom i bivšom Playboyevom zečicom Kajom Vidmar, koja se nedavno preselila u Madrid, a onda i iznenadila svoje pratitelje na profilu na Instagramu pokazavši trudnički trbuh.

Kaja zasad taji identitet oca svojeg djeteta, no prema pisanju medija u Sloveniji, navodno je riječ o Šimi.

"On je moj vitez o kojemu sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj motivator", izjavila je Kaja za 24ur.

Šime se u posljednje vrijeme u javnosti i na fotografijama pojavljivao bez vjenčanog prstena na ruci, a njegovi su obožavatelji u lipnju prošle godine primijetili da je sve fotografije sa suprugom Mateom obrisao s Instagrama, na kojem ih je imao običaj objavljivati. Zašto se odlučio na taj potez nije otkrio, ali odmah su počela nagađanja o problemima u braku i ljubavi koja je počela tijekom srednjoškolskih dana.

Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a 2016. godine nogometaš je zaprosio atraktivnu brinetu. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina Bruna.
Slovili su kao jedan od najatraktivnijih domaćih parova, a Šime se volio pohvaliti lijepom suprugom.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Ovakav dekolte od ove glumačke dive nitko nije očekivao: Pogledajte izdanje zbog kojeg je zasjenila puno mlađe kolegice!

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Ljepotica kojoj se godinama divimo na malim ekranima otkrila nam je detalj iz privatnog života koji je kopkao mnoge!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS