Opa!

Čini se da je nakon prekida sa zanosnom crnkom poradio na formi, u šetnji bez majice pokazao čemu to njegove obožavateljice teško odolijevaju

Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 7 Getty Images 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Shawn Mendes snimljen je na Havajima u šetnji bez majice, a prizor je rastopio srca njegovih brojnih obožavateljica.

Jedan od najpopularnijih i omiljenih mladih glazbenika današnjice, 23-godišnji Shawn Mendes ne može nikako pobjeći paparazzima koji ga prate u stopu, naročito otkako je prekinuo ljubavnu vezu s kolegicom Camilom Cabello.

Shawnu u posljednje vrijeme i nije baš krenulo najbolje jer je samo nekoliko tjedana nakon prekida bio prisiljen odgoditi predstojeću europsku turneju. No čini se da je ljepuškasti Shawn svoje razočaranje ostavio po strani uživajući u zadivljujućoj prirodnoj ljepoti Havaja.

Paparazzi su ga snimili dok je pokazivao svoj goli torzo u šetnji bez majice, a svima su za oko zapele i atraktivne tetovaže kojima je ukrasio tijelo. Bio je u društvu prijatelja, no na objektive se nitko nije previše obazirao.

Shawn i Camila prekinuli su dvogodišnju vezu prije tri mjeseca, no prema pisanju stranih medija ostali su u sjajnim prijateljskim odnosima. Bili su čak uhvaćeni u zajedničkoj šetnji tijekom koje su opušteno razgovarali te nisu marili za znatiželjne poglede. Njihovi obožavatelji odmah su počeli na društvenim mrežama komentirati kako su se sigurno pomirili, no oni ističu kako su samo prijatelji.

Posljednje dvije godine bili su nerazdvojni, a nije tajna kako je Shawn Camili nerijetko bio najveća podrška u životu. Iako su se fanovi na prvu ljutili na njega te su povukli priču da je on kriv za njihov prekid, njihovi zajednički prijatelji medijima su ispričali kako je strast između poznatih pjevača jednostavno s vremenom splasnula te su odlučili kako je najbolje da se raziđu. Prekid je, kažu, došao prirodno, a obećali su si da će uvijek biti tu jedno za drugoga.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Severina prvi put pokazala tatu, obožavatelji se ne mogu odlučiti je li sličniji njoj ili njezinu sinu

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Jedan od najseksi muškaraca svijeta ljubi prekrasnu Hrvaticu i priznaje da u braku ima malo ljubomore: "Pa jeste li vi vidjeli moju suprugu?!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS