žene ga obožavaju!

Kad je ovaj isklesani mladić protrčao plažom, svi su pomislili da je ispao iz Spasilačke službe!

Shawn Mendes - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Shawn Mendes odmor od glazbe pronašao je na plaži, a njegovom isklesanom tijelu dive se obožavateljice diljem svijeta.

Mlađahni pjevač Shawn Mendes odlučio je predahnuti od najavljivanja novog albuma pa je sunčano vrijeme iskoristio za dan na plaži u Miamiju, a sve su zabilježili fotografi.

Kada je pjevač protrčao plažom svi obožavatelji su odmah komentirali da izgleda kao da je ispao iz hit-serije Spasilačka služba. Njegovi isklesani trbušni mišići dokaz su zdravog načina života, a nije ni čudo što ga brojne žene obožavaju. Shawn je na plaži nosio crne kupaće hlačice.

Inače, pjevač se nakon pauze od glazbe vratio na scenu te najavio da njegov novi album izlazi krajem listopada.

Podsjetimo, osim glazbene karijere, Mendes je poznat i po vezi s pjevačicom Camilom Cabello. Fanovi su bili oduševljeni kada su Shawn i Camilla započeli ljubavnu vezu 2019. godine. Na početku pandemije uselili su u zajednički dom, no vrlo brzo su prekinuli, nakon dvije godine veze. Rekli su tada kako se zbog ljubavi nisu mogli dovoljno posvetiti svojoj karijeri, a da su prekinuli zajednički su objavili na Instagramu, uz poruku da ljubav među njima ostaje te da će uvijek biti dobri prijatelji.

Nakon prekida, oboje su pokušali ostvariti veze s drugim ljudima, no navodno su i dalje gajili osjećaje jedno prema drugome što ih je i dovelo do pomirenja.

Prije pomirenja, Shawna su paparazzi često hvatali u društvu njegove 27 godina starije kiropraktičarke Jocelyne Mirande, a s obzirom na to da njihova nerijetka druženja stranim medijima počela su se širiti nagađanja kako su u vezi.

Potom su pjevača i njegovu bivšu djevojku slučajni prolaznici uhvatili u strastvenom klinču na jednom koncertu, a nakon šest tjedana par je opet prekinuo te su, čini se, svoje odnose odlučili raskrstiti zauvijek.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Znate li tko je na fotki? Svoj prepoznatljivi znak je skrio, a ljubi jednu od najpopularnijih reality-zvijezda!

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Evo koje ljepotice ljube nogometaši Dinama, jedan je već dugo u vezi s kćeri bivšeg hrvatskog reprezentativca

Slavonac iz Supertalenta zasjeo je na prvo mjesto na YouTube trendingu: ''Stvorio je pjevačicu koje nema!''

Knoll uskoro putuje u Ameriku, a evo bez koje naše hrane ne može izdržati u Miamiju: ''Nema šanse...''

Ovo je bivša supruga Mate Rimca objavljivala nakon kraha braka, zna se i gdje je otišla nakon što je vijest procurila u javnost

Povezana vijest inMagazin Matija Cvek novu je pjesmu posvetio svojoj obitelji: ''Proživljavam najljepše dane svog života!''

Povezana vijest inMagazin Poznate Hrvatice okupile se u znak podrške oboljelim ženama: ''Preporučila bih da ne čekaju...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS