Slavi 61. rođendan

Njezin talent je neosporan, ali zbog golišavih scena odvijek je prati imidž fatalne zavodnice

Sharon Stone (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sharon Stone, jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, 10. ožujka slavi 61. rođendan.

Američka glumica Sharon Stone, koja se proslavila ulogom u erotskom trileru ''Sirove strasti'' gdje joj je partner bio Michael Douglas, 10. ožujka slavi 61. rođendan.

Zanimljivo je da je uloga spisateljice Catherine Tramell iz spomenutog filma prvo bila ponuđena Michelle Pfeiffer i Juliji Roberts koje su ju odbile, ali zato kad je Sharon u pitanju, i dan danas svi pričaju o sceni u kojoj glumica dok sjedi prebacuje nogu preko noge, a u djeliću sekunde se vidi da ne nosi donje rublje. Riječ je o sceni koja je opčinila gledatelje i koja je prva asocijacija kada se nju spominje.

Iako je njezin talent neosporan, zbog golišavih filmskih scena, oduvijek je prati imidž fatalne zavodnice. 
Poznata je tako još i po ulogama u filmovima ''Casino'', ''The Mighty'', ''The Muse'', ''Silver'', ''The Specialist'', ''Catwoman'' te brojnim drugima.

Što se tiče izgleda, Sharon je jedna od rijetkih žena u Hollywoodu koja se može pohvaliti činjenicom da ne pribjegava estetskim zahvatima toliko da ju dovedu do neprepoznatljivosti, ali kako je nekoliko puta sama izjavila, odlično izgleda jer pazi na zdravlje i kako se odnosi prema vlastitom tijelu.

U intervjuu za New York Times tako je prošle godine otkrila da ne jede umjetno tretiranu hranu, ne pije kavu te vrlo rijetko konzumira gazirana pića i alkohol, no da se zato počasti mesom, tamnom čokoladom i bez imalo straha dodaje šećer u čaj ako to poželi.

Tada je rekla i da gotovo nikad nije na dijeti.

''Volim jesti kao i svaka normalna osoba i jedem kad god sam gladna'', zaključila je i dodala da je unutarnja ljepota i ovako i onako važnija od vanjskog izgleda.

Sharon je u braku bila dva puta, s Michaelom Greenburgom i Philom Bronsteinom, a majka je troje djece.

Zadnjih godina u vezama je s mlađim muškarcima, pa je tako u listpadu viđena u društvu 41-godišnjeg talijana Angeloa Boffoa, a u prosincu se već družila s drugim talijanom Enzom Cursijem, novinarom i poznatim aktivistom za okoliš.

Glumica o privatnom životu ne priča puno, pa tako veze s njima nije ni potvrdila ni demantirala.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Pogledajte kako danas izgleda dječak kojeg je javnost upoznala zbog skandala koji je zgrozio svijet

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS