POGLEDAJTE ATMOSFERU!

Severinu zbog prozirne haljine prozvali dijamantnom, evo kako su joj fanovi iz Makedonije pomogli zaboraviti nedavni incident: ''Snažna ženo!''

Severina Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Severina je nakon nedavnog incidenta nastavila s nastupima, a pokazala je i kako je uživala s obožavateljima u Makedoniji.

Severina je bila glavna tema u cijeloj regiji nakon što je nedavno privedena na srpskoj granici. Na društvenim mrežama pokazala je dašak atmosfere s prvog koncerta nakon incidenta. 

Naime, pred tisuće obožavatelja nastupila je u Makedoniji, a daškom atmosfere pohvalila se na društvenim mrežama.

''Ljubav se ljubavlju vraća'', kratko je napisala Seve.

Pjevačica je za Makedoniju odabrala dugu, prozirnu haljinu Matije Vuice. Njezini atributi našli su se u prvom planu, a pratitelji su joj se javili u komentarima s brojnim komplimentima.

''Ti si dijamant'', ''Jedna jako snažna žena'', ''Predivna'', samo su neki od komentara na Instagramu.

Podsjetimo, Severina je nedavno na granici Srbije zadržana i ispitivana o Oluji, Srebrenici i litiju (odnosno prosvjedima u Srbiji), a nakon toga su joj pretresli cijeli automobil.

Nakon nekog vremena, pjevačica je zatražila svoje dokumente te se vratila u Hrvatsku, a potom je u svom priopćenju, koje u cijelosti možete pročitati OVDJE, rekla kako u Srbiju više neće ići dok je Aleksandar Vučić na vlasti.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Nives ponovila mini bikini zbog kojeg su je prozvali boginjom, ovo malo materijala nije uspjelo pokriti njezine raskošne obline!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zanosna Kosovljanka bez grudnjaka zasjenila sve oko sebe na odmoru, novim fotografijama nadmašila i one na kojima pokazuje isklesane mišiće!

Povezana vijest Celebrity Seve poslije incidenta na srpskoj granici odradila prvi nastup, objavila je video vrhunske atmosfere: ''Nitko ne stoji iza mene, ali zato ispred mene...''

Povezana vijest Celebrity Severina nakon incidenta poslala novu poruku na društvenim mrežama: ''U redu je, momci...''

Povezana vijest Celebrity Ovako je Karleuša odgovorila onima koji se ne slažu s njom jer je napala Sevku: ''Mene na granicama dočekuju s cvijećem!''

Povezana vijest Celebrity Aca Lukas poslao poruku Severini? Objavio da bi on pjevao u Sarajevu besplatno za Novu godinu!

Povezana vijest Zanimljivosti Gradonačelnica Sarajeva javno podržala Severinu, ima poruku i za Srbe: ''Pozivam sve koji cijene istinu, pravdu i slobodu da dočekaju Novu s nama!''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS