NA KORČULI

Severina se pohvalila fotkama s našom legendarnom pjevačicom, a posvetila joj je i emotivnu objavu: ''Ona je žena s dušom!''

Jasna Zlokić, Severina Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Severina je bila na koncertu Jasne Zlokić, a naše pjevačice na Korčuli su se zajedno i fotografirale.

Jasna Zlokić imala je koncert na Korčuli, a na njemu se pojavila i Severina koja je dašak atmosfere pokazala na društvenim mrežama. Severina je našoj legendarnoj pjevačici posvetila i emotivnu objavu.

''Vela Luka na Korčuli je rodila dvoje najboljih: jednog i jedinog Olivera, ali i jednu i jedinu Jasnu Zlokić. Ljubav prema njoj se rodila u vrijeme kad smo slušali interprete koji bi nas svojim glasom odveli direktno u riznicu prekrasnih stihova i nota, koje su oživljavali njihovi glasovi. Da ne pišem o njenom glasu i boji glasa, koji je savršen, ona je žena s dušom, čija duhovitost prerasta u vrhunsko pjevanje sa stand up komedijom. Ne želeći, duhovitost sama izbija iz nje, takav se jednostavno rodiš'', napisala je.

Otkrila je u objavi i nekoliko detalja iz prošlosti. Naime, njezinu pjesmu ''Povedi me'' Severina je otpjevala kao dijete.

''Bilo je to na Glasu Kaštela (sladak izbor pjesme za dijete od 12 godina), ali bezuspješno u izvođenju, jer Zlokićka je jedna. Jedna od najvećih pjevačica ovih prostora. ''Skitnica'' nam je bila himna, jer napokon žena pjeva ''Ja sam skitnica, ne drži me mjesto...'' Vrlo feministički za ono doba. Hvala za naša druženja, sjećanje, ljubav i hvala što te imamo. Koncert godine!'', zaključila je Severina na Instagramu te dodala da ju je tijekom koncerta Zlokić i nasmijala i rasplakala.

Podsjetimo, Severina je nedavno pozirala sa sinom ispred grafita posvećenog Hajduku, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Meri iz MasterChefa poslije hejterskih komentara na račun njenog izgleda, najavila da je vrijeme za promjenu: ''Svi ćete misliti da sam bila na operaciji!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ovo su rijetke fotografije Jelene Đoković u badiću, a sama je otkrila čemu može zahvaliti na top-figuri!

Povezana vijest Celebrity Seve je objavila rijetku fotografiju sa sinom, pozirali su ispred posebne pozadine: ''Bravo, učiš ga lipo!''

Povezana vijest Celebrity Fotke s koncerta Severine govore više od tisuću riječi: Pogledajte atmosferu iz Privlake!

Povezana vijest Celebrity Severina unatoč jakom nevremenu nastavila pjevati pa napravila pravu ludnicu: "Rekli su mi da će me tresnut' struja, a ja si mislim..."

Povezana vijest Celebrity Seve podijelila idilične trenutke s ljetovanja, fotografija sa sinom sve je dirnula: "Predivno vas je vidjeti zajedno"

Povezana vijest Celebrity Seve u sportskom kompletu pokazala rezultate treninga pa objasnila zašto zapravo vježba: ''Ne bih ja, ali moram zbog...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS