Sve joj dobro stoji!

Seve u seksi kožnatim hlačama rasplamsala atmosferu u Virovitici: ''Ovo mi je bio najbolji koncert ovog ljeta''

Severina - 2 Damir Spehar/Pixsell 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Severina je sinoć održala koncert u Virovitici, a na binu je stigla u crvenim kožnatim hlačama.

Severininoj ljetnoj turneji nema kraja, a sinoć je održala koncert u Virovitici povodom obilježavanja 790. obljetnice grada Virovitice i manifestacije Rokovo.

Našu pjevačicu, prema Informativnom centru Virovitica, došlo je pogledati 30 tisuća ljudi, a ona je ionako visoke temperature dodatno podigla vrućim crvenim kožnatim hlačama u kojima je stigla na pozornicu.

Pred sam kraj koncerta Severina se spustila u publiku kako bi zagrlila svoje obožavatelje, a zatim se vratila na binu i poručila:

"Bio je ovo najbolji koncert moje ljetne turneje."

Plesala je i pjevala, a fotografije pogledajte u galeriji.

Prije nekoliko dana, Seve je nastupila i u Makarskoj, a poslije nastupa trebala je pomoć. Više pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lejla i Tarik zablistali su u outfitima dostojnim Hollywooda, s njima je bio i stariji sin kojeg je glumac prihvatio kao svog!

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Evo tko je supruga glumca Emira Hadžihafizbegovića, ovo je njihov rijetki zajednički izlazak, a bila mu je podrška u najtežim vremenima!

Povezana vijest Celebrity Severina je sinu i njegovim prijateljima ispunila veliku želju, evo kamo ih je to odvela!

Povezana vijest Celebrity Seve nakon koncerta skinula crnu haljinicu, imalo se što vidjeti: ''Kad misle da je lako biti Severina!''

Povezana vijest Celebrity Severina je napravila pravi raspašoj u Makarskoj, izrezi na čipkastoj haljinici prštali su na sve strane!

Povezana vijest Celebrity Severina na binu izvela Matiju Vuicu, ona joj emotivno zahvalila: ''Moja Seve, kao da ti je Jure šapnuo...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS