''Unikat, nitko kao ona!''

Severina u haljini s prorezom pokazala ravan trbuh, izgleda kao boginja: ''Pa ona sve iznosi damski!''

Severina - 1 Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Severina je objavila nove fotografije na društvenim mrežama pa raspametila pratitelje, pogledajte sami zašto je dobila ovolike komplimente.

Severina se javila na društvenim mrežama s novim zavodljivim fotografijama.

Pozirala je u mrežastoj haljini koja je imala okrugli prorez, a on je otkrio njen ravan trbuh i nevjerojatnu figuru koju ima s 52 godine.

Komplimenti su se samo počeli nizati, a posve je jasno i zašto.

''Mamasita! Gasi internet'', ''Nikad vulgarna, sve iznese damski...'', ''Top si kraljice'', ''Unikat! Nitko kao ona'', ''Prelijepa žena sa stilom'', ''Sve ti stoji'', hvalili su je fanovi.

Podsjetimo, Severina je nedavno bila tema medija nakon što je na granici Srbije zadržana i ispitivana o Oluji, Srebrenici i litiju (odnosno prosvjedima u Srbiji), a nakon toga su joj pretresli cijeli automobil.

Brojni su joj pružili podršku, ali su se ipak našli i oni koji su je kritizirali.

Više o tome pročitajte OVDJE.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Nekad i sad Legendarnog Feratu nakon teške bolesti dugo nismo vidjeli, a sad su objavljene njegove najnovije fotografije, evo kako se drži!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Nova urnebesna fotka kraljice Camille hit je na društvenim mrežama, pogledajte što ju je to snašlo!

Povezana vijest Celebrity Znate li tko je sestra Alke Vuice? Mnogi misle da je to naša poznata dizajnerica, ali riječ je o potpuno drugoj ženi!

Povezana vijest Celebrity Sin slavnog glazbenika i hrvatska snaha nakon vjenčanja u Dubrovniku objavili sretne vijesti: ''Stiže u ožujku!''

Povezana vijest Celebrity Jennifer Lopez prošetala u izazovnoj haljini koju mnogi već nazivaju osvetničkom, ali čini se da je donje rublje zaboravila!

Povezana vijest Nekad i sad Salma Hayek podijelila je svoju uspomenu iz djetinjstva, evo kako je izgledala kao djevojčica!

Povezana vijest Celebrity Nikad tužniji prizori omiljenog glumca proširili se internetom, smrt prijatelja jako ga je dotukla, a samo neki bi ga prepoznali

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS