ipak se vratila u hrvatsku

Doznalo se kome je Severina trebala pjevati u Srbiji, iznenadit će vas tko je sve prisustvovao rođendanskoj proslavi!

Iako je Severina na kraju puštena u Srbiju, pjevačica se ipak odlučila vratiti u Hrvatsku, a sada se doznalo i gdje je trebala pjevati.

Vijest da je Severina Vučković privedena na srpskoj granici zbog ''spornih izjava'' u ponedjeljak je odjeknula cijelom regijom.

Severina je na kraju puštena u Srbiju, ali se pjevačica ipak odlučila vratiti u Hrvatsku, a u susjednoj je državi trebala pjevati na proslavi jednog rođendana.

Kako doznaje Direktno.rs, pjevačica se zaputila na privatnu proslavu Dragana Ruvarca.

Dragan Ruvarac direktor je kompanije "Stefial", a srpski mediji nazivaju ga "SNS graditeljem" zbog toga što je nelegalno gradio građevinski kompleks u beogradskoj općini Vračar, zajedno s bivšim nogometašem i trenerom Crvene zvezde, Dejanom Stankovićem.

Kako pišu srpski mediji, na proslavi na kojoj je trebala pjevati Severina, većina uzvanika bili su pripadnici SNS-a, odnosno Srpske napredne stranke. Također navode da je Suzana Vasiljević, savjetnica predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koja je bila među uzvanicima, urgirala da se Severina pusti s granice, odnosno da uđe u zemlju.

Podsjećamo, Severina je privedena na granici sa Srbijom, a o svemu tome i javno se oglasila.

"Na ispitivanju su mi bez suvišnih pojašnjenja krenuli postavljati pitanja što mislim o Srebrenici, Oluji, zašto sam podržala demonstracije protiv iskapanja litija i napisala da je to Srbija koju volim. Dotakli su se i Jasenovca, a došli su i do Tuđmana. Treba li reći da mi je policajac, u 30-im godinama, stalno pokušavao objasniti da samo radi svoj posao, jer sam ja javna osoba i imam društveni utjecaj pa eto...", rekla je pa dodala:

"Neću više nikad doći u Srbiju dok vam ovaj ne sjaše s vlasti. Znamo svi dobro koji."

Više o Severininom zadržavanju na granici pročitajte OVDJE.

Imala je i poruku za hrvatske policajce. O tome više pročitajte OVDJE.

O svemu se oglasio i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Charles Pearce plijenio je pozornost na novom ročištu brakorazvodne parnice, u društvu odvjetnice stigao je vidno neraspoložen

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Ova žena oličenje je ženstvenosti, a prirodne obline i nesavršenosti pristaju joj jednostavno - savršeno!

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna za nastup na Špancirfestu najavio slatko iznenađenje: ''Trema je malo veća...''

Povezana vijest Clubzone Vesna Pisarović najavila koncert u Splitu: ''Ovaj nastup je kruna moje karijere!''

Povezana vijest Celebrity Alka Vuica pozirala s glazbenikom za kojeg se i danas šuška da su bili zajedno: ''Bilo je divno odrasti s tobom!''

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna komentirao je svoju objavu kojom je uplašio fanove: ''Mislio sam da će biti jasno...''

Povezana vijest Celebrity Severina sljedeći nastup ima u Makedoniji, oglasio se gradonačelnik: ''Mi ćemo se kao dobri domaćini potruditi da osjeti gostoprimstvo''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS