Kakva slučajnost!

Severina se oglasila povodom smrti kraljice Elizabete pa otkrila što ju to posebno s njom veže!

Severina Matea Smolčić Senčar/Instagram 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Severina se na svom profilu na Instagramu oglasila povodom smrti kraljice Elizabete i podijelila znakovitu objavu.

Vijest o smrti britanske kraljice Elizabete rastužila je njezine brojne obožavatelje, ne samo u Velikoj Britaniji već i van njenih granica, a ravnodušna nije ostala ni Severina koja se oglasila na društvenim mrežama.

Ona je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira odjevena u crvene hlače i bijelu majicu s natpisom "Bože čuvaj kraljicu", dok iznad glave drži zlatnu krunu, a i citirala je kraljične riječi.

"Izjavljujem pred svima vama da ću cijeli svoj život, bio on dug ili kratak, posvetiti tome da vam služim. Njezino Veličanstvo Kraljica", napisala je Severina i dodala hešteg "sve mi rođene 21.04. podsjetivši da ona i pokojna Elizabeta dijele datum rođenja.

"Preslatka si Seve", "Ljepotica", "Sve posebne dame", "Kraljica je kraljica, počivala u miru", "Isto ste rođene", "Baš si kraljica", "Kraljica i Severina, obje velike žene", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Princ Harry prvi je napustio Balmoral, a nježni potez u zračnoj luci od njega nitko nije očekivao!

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Nekad i sad Pojavile su se fotografije Snježane Mehun iz 2006. godine, u to je vrijeme ljubila mlađahnog manekena s kojim je bila i u kratkom braku

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS