''Ali s vama i...''

Seve nakon fantastičnog koncerta u Novom Vinodolskom otkrila što ju je snašlo, iako se to nije primijetilo: ''Došla sam ovdje..."

Severina - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Severina je održala koncert u Novom Vinodolskom pa je otkrila pratiteljima da je na nastup došla bolesna.

Pjevačica Severina održala je koncert u Novom Vinodolskom, a na nastup je stigla u dugoj majici koja je na Severini poslužila kao haljina.

Kao i na svakom koncertu, napravila je odličnu atmosferu, ali otkrila je da nije bila u najboljem stanju.

''Došla sam s upalom grla, ali s vama i bolestan sto posto ozdravi'', napisala je u opisu videa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Njezin raspored za ovu je godinu pun, a Severina svaki vikend ima nastupe po cijeloj Hrvatskoj, ali i šire.

Povezana vijest Celebrity Šuput objavila opuštenu fotografiju sa Sevkom, ekipa u komentarima u nevjerici: ''Slika od milijun dolara!''

Povezana vijest Celebrity Sjećate se Sevkine haljine s dekolteom do pupka u kojoj je sve oborila s nogu? Sad ju je posudila prijateljici!

Povezana vijest Celebrity Seve poslala jasnu poruku nakon nastupa na drag queen zabavi: "Dvadeset Očenaša i sutra na ispovijed..."

Povezana vijest Celebrity Prizori Severine u vili milijunske vrijednosti oduzimaju dah, savršeno je uklopila i outfit pozirajući u nekoć aristokratskom imanju!

Povezana vijest Celebrity Seve uživa na luksuznoj turističkoj destinaciji, pohvalila se fotografijama: ''Prezgodna žena!''

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Izabel Kovačić javila se hrvatskim navijačima nakon infarktne utakmice Hrvatske, ovo je poručila!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Zgodni sin Dragane Mirković svima je zapeo za oko, iako se skriva od javnosti, žene su lude za njim!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS