Zajedno ljetuju

Severina zabilježila predivan trenutak sa svojim sinom: "Za mene - fotka ljeta!"

Severina Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografiju sa sinom, kojom je raznježila svoje pratitelje.

Pjevačica Severina Vučković ljeto tradicionalno provodi na otočiću Vrniku kraj Korčule, a društvo joj pravi njezin sin.

Sada je na društvenim mrežama objavila i jednu njihovu zajedničku fotografiju s ljetovanja, kojom je oduševila pratitelje.

"Za mene - fotka ljeta", napisala je Seve uz fotku na kojoj u kupaćem kostimu sjedi na vrhu mulića, a pored nogu joj leži sin.

"Fotka života", "Sve najbitnije na njoj", "Mama i dite", "Super fotka, tvoje sve i ti", "To je ljubav", "Savršenstvo", neki su od brojnih komentara ispod fotografije.

Podsjetimo, u veljači ove godine Severini je sud vratio sina, nakon što je Vrhovni sud prethodno poništio presudu Županijskog suda u Splitu te vratio skrbništvo nad Severininim sinom njegovu ocu Milanu Popoviću.

Po zadnjoj poznatoj odluci Županijskog suda u Splitu otac i majka dužni su "roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno".

Povezana vijest Celebrity Seve kao curica, skočila u more u odjeći uz navijanje ekipe: ''Žena koja je zaustavila svoje 20-e!''

Povezana vijest Celebrity Seve se zabavljala u društvu Hane i Graše pa objavila njihove zajedničke fotografije, zapjevali su veliki hit!

Povezana vijest Celebrity Već se zna koga će Severina uvesti u Novu godinu, evo gdje će naša najveća zvijezda pjevati na najskuplju večer

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Nekad i sad Ivica Olić već 20 godina živi bračnu idilu s lijepom Njemicom, ona se zbog njega odrekla karijere, a nemamo je često priliku vidjeti

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Ecija Ivušić u suzama zbog suprugova odlaska, on se javio s opravdanjem: "Obmanjuješ ljude, nisam se išao…"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS