Evo i zašto

Severina privedena na srpskoj granici, policija ju ispitivala pa napravila pretres automobila

Pjevačica Severina sinoć je privedena na srpskoj granici nakon čega se vratila u Hrvatsku.

Srpski mediji pišu kako je sinoć hrvatska pjevačica Severina privedena na granici sa Srbijom.

Kako piše Blic, policija je Severinu privela zbog izjava koje je davala u javnosti.

"Srpska policija je provela redovnu proceduru, kao i za sve čije izjave naši državni organi procijene kao sporne", piše Blic.

Nakon razgovora s nadležnim organima, Severina je puštena da uđe u Srbiju, ali se ona samoinicijativno vratila u Hrvatsku.

Kako saznaje Jutarnji, Severina je na granici zaustavljena u 19:35h, a na jednom je privatnom događaju, u sklopu rođendana, trebala nastupiti s početkom u 23:00 sata. Na granici su je držali sve do 23:35h kada je zahtijevala da joj vrate dokumente i omoguće povratak natrag u Hrvatsku. Kada su je zaustavili, policija je pozvala inspektore koji su je navodno ispitivali o Oluji, Srebrenici i litiju (odnosno prosvjedima u Srbiji), a nakon toga su joj pretresli cijeli automobil.

Blic u tekstu navodi da ovakve razgovore često provode i hrvatski carinici te da je Srbija nekim pjevačima i zabranila ulazak u zemlju zbog njihovih izjava ili postupaka.

Njen komentar još se čeka.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Djevojka najpoznatijeg neženje skinula se u toples na luksuznoj jahti, zbog ovih vrućih prizora i DiCaprio se morao osvježiti u oceanu!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zgodni sin Dragana Bjelogrlića privlači veliku pažnju svojim izgledom, a sa samo 19 godina snimio je vruću scenu sa starijom kolegicom!


 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS