Stari kao vino!

Seve se pohvalila još jednom rajskom fotkom, pažnju ukrali zanimljiv badić i figura dovedena do savršenstva!

Severina DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Severina se posljednjih dana na oduševljenje svojih obožavatelja prisjeća odmora na Maldivima, a ovoga puta je objavila fotku u badiću.

Severina se posljednjih dana na Instagramu prisjeća odmora na Maldivima, a svakom novom fotografijom oduševi hordu svojih pratitelja. Ovoga je puta objavila fotku na kojoj pozira u badiću neobična kroja, a koji je istaknuo njezinu savršenu figuru.

"Wow, "Super", "Samo pozitivne vibracije", samo su neki od komentara njezinih oduševljenih pratitelja. U tek pet minuta dobila je preko dvije tisuće lajkova na fotografiju.

Dan ranije Severina je objavila fotku također s Maldiva, a obožavatelji su joj poručili da je predivna te da je uživo još i ljepša.

Severina je inače u posljednje vrijeme pažnju privukla i zagrljajima s kolegom i prijateljem Filipom Miletićem, a počelo se šuškati o njihovoj vezi jer su nerazdvojni. S Miletićem je često u društvu nakon razvoda od Igora Kojića, no oboje o svemu mudro šute.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Pojavila se nova fotka Hane i Graše, dok su neki fanovi oduševljeni, drugi pjevaču zamjeraju jednu stvar

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Zanimljivosti Godinama se svađao sa suprugom prije nego je priznao da je ovisan o seksu, na kraju je i kćer odlučila krenuti njegovim stopama

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS