"Institucija"

Seve otkrila vijest koju je dugo krila pa izazvala opće oduševljenje, a zbog ovih fotki kažu da je najljepša na Balkanu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na svom profilu na Instagramu najavila svoj novi dugoočekivani singl "Fališ mi".

I dok njezini obožavatelji s velikim nestrpljenjem čekaju novi singl i video, Severina je konačno na profilu na Instagramu odlučila s njima podijeliti nekoliko detalja pa je odmah izazvala opće oduševljenje.

"Iza scene. Fališ mi. 31.03. 12:00 h", najavila je Severina izlazak svog novog dugo očekivanog singla, a kojeg prema najavi izvodi s pjevačem Azisom Onlineom.

"Ideeeeee", "Koliko si slatka", "Institucija", "Isuse maco, bomba si", "Seve otvara sezonu hitova ove godine", "Najljepša dama na Balkanu", "Idemo", "Severina, volim te", "Izgledaš prelijepo", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Severina je nedavno snimljena u izlasku nakon dugo vremena i to na predstavljanju knjige svog prijatelja i umjetnika Dimitrija Popovića gdje je  očarala prisutne.

Već je poznato da Severina nikada ne razočara modnim odabirom kada izlazi u javnost, a za tu je prigodu odabrala elegantno odijelo bež boje koje je uskladila sa zlatnom torbicom i sandalama na petu.

Severina je i prošle godine bila na predstavljanju jedne Popovićeve knjige gdje joj je društvo pravio producent Filip Miletić. Početkom ove godine Miletić je dao naslutiti da Severina i on rade na albumu, a za njih su kružile i glasine da su nešto više od kolega i prijatelja.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nina u pripijenim hlačama od lateksa i majici s posebnom porukom zapalila atmosferu u prepunoj Areni, o ovome će se još pričati!

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Dobro poznate obline zbog kojih je uspoređuju s najvećom reality zvijezdom pokazala je u samo na prvu običnom badiću

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS