Odmor joj godi

Severina se ne prestaje hvaliti fotkama iz tropskog raja koji je posjetila i s Igorom, no jednu stvar ipak ne otkriva!

showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografiju s Maldiva, gdje je prije tri godine bila i s Igorom Kojićem, a sada nije otkrila pravi li joj netko društvo.

Pjevačica Severina (49) od niskih temperatura pobjegla je na svoju omiljenu tropsku lokaciju, Maldive, odakle se javila na svojem Instagramu.

A nakon što je zapalila društvenu mrežu fotkom u badiću, pohvalila se u kakvoj ljepoti uživa.

"Ispod mosta rastu chilli paprike", napisala je uz fotku na kojoj pozira na drvenom mostu koji vodi do restorana, okružena zelenilom. Dodala je i hešteg "Afrika paprika", koji je nasmijao mnoge, no u komentarima su ipak prevladali komplimenti na račun njezina izgleda.

"Je li se osjećaš kao da ti je 25 ili samo tako izgledaš?", "Predivna", "Zgodna" "Ljepotica", pisali su joj obožavatelji, koji su se složili i kako joj odmor baš godi, a mnogi su se sjetili i da joj ovo nije prvi put na Maldivima.

Severina je tamo dočekala 2019. godinu s bivšim suprugom Igorom Kojićem, no u međuvremenu ih je posjetila i sama.

A s obzirom na to da u posljednje vrijeme javnost intrigira njezin prisan odnos s producentom Filipom Miletićem, neki su se u komentarima ispod njezinih novih fotki s Maldiva zapitali tko joj sada pravi društvo, no ona o tome ne otkriva ništa.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Vatrena Indira u pripijenoj koži obznanila vijest kojom je raspametila obožavatelje: "Samo što nije…"

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Žena koju je volio od 12. godine preminula mu je pred očima, a nakon nje ne želi imati nijednu drugu: "Bila je savršena za mene"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS