najvjernije navijačice

Sestre Gvardiol rasplamsale su atmosferu uoči utakmice Hrvatske i Japana, pogledajte objavu koja je hit na Instagramu!

Lorena i Franka Gvardiol Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Sestre Joška Gvardiola, Lorena i Franka, vjerno bodre svojeg brata na Svjetskom prvenstvu u Katru, a novom objavom na Instagramu dodatno su ugrijale amtosferu uoči utakmice Hrvatske i Japana.

Mladi Vatreni Joško Gvardiol postao je zvijezda hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru, a popularnost su stekle i njegove sestre Lorena i Franka.

Sestre Gvardiol vjerno su bodrile svojeg brata s tribina, a sada su dodatno užarile atmosferu uoči utakmice Hrvatske i Japana.

Lorena je na svojem profilu na Instagramu podijelila fotke na kojima pozira sa sestrom ispred stadiona, a objava je postala pravi hit.

"Divne ste", "Katar još uvijek plače za sestrama Gvardiol", "Zapalile ste", neki su od komentara koje su sestre dobile ispod fotki uz brojna srca, emotikone vatre i više od 1500 lajkova.

Obje sestre starije su od Joška, Lorena ima 23 godine, dok Franka ima 30. Osim sestara, Joška s tribina u Katru vjerno bodri i njegova majka Sanja, kojoj je nakon zadnje utakmice potrčao u zagrljaj.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Britanski mediji očarani suprugama hrvatskih nogometaša, evo koje su izdvojili kao najljepše!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS