sve je javno objavio

Oglasio se Sergej Trifunović nakon uhićenja u Hrvatskoj: "Možete li me razmijeniti za Severinu?

Sergej Trifunović Ivana Ivanovic/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Sergej Trifunović oglasio se na Instagramu nakon uhićenja na graničnom prijelazu Bajakovo, a tamo je svoj slučaj povezao i sa Severininim.

Nakon što je srpski glumac Sergej Trifunović pušten iz pritvora, u kojem je završio sinoć nakon uhićenja na graničnom prijelazu Bajakovo, sada oglasio se na društvenim mrežama..

Najprije je objavio fotografiju s prijateljem i citirao Petera O'Toolea.

"Oh kako mi nedostaju oni dani kad izađeš uvečer u Londonu na jedno piće i probudiš se u Maroku", stoji u opisu.

Zatim je spomenuo i pjevačicu Severinu koja je imala sličan incident na srpskoj granici gdje su je zadržali na ispitivanju.

"Možete li me razmijeniti za Severinu?", piše na slici koju je objavio, a u opisu je dodao: "Pitam za prijatelja".

Podsjetimo, jedan od razloga zašto je uhićen na graničnom prijelazu Bajakova je Trifunovićevo prošlogodišnje uhićenje, kada je doveo psa na plažu na kojoj su zabranjeni kućni ljubimci.

Naknadno su ga kaznili i zbog vrijeđanja komunalnih redara Grada Splita i policijskih službenika, a kada je dodatno izvrijeđao policajce na društvenim mrežama, Hrvatska mu je odredila mjeru zabrane ulaza u Hrvatsku i Europsku uniju na godinu dana.

U trenutku uhićenja bio je sa suprugom Isidorom, koja je na svom Instagramu poručila kako nije imala informacije o njemu.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Zanimljivosti Sjećate se Kristine Mandarine? Šuška se da je pobjegla iz Hrvatske i rodila u tajnosti, na najnovijim fotkama izgleda neprepoznatljivo!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Iva Šarić posebnim povodom objavila zaljubljene fotografije sa suprugom Brunom Petkovićem: ''Dobrodošao u klub''

Povezana vijest Celebrity Mostarski slavuj za kojim žene luduju najavio je i treći koncert u Lisinskom: "Time se mogu pohvaliti i najveće zvijezde..."

Povezana vijest Celebrity Sergej Trifunović snimljen nakon izlaska iz pritvora, nije bio sretan kad je vidio kamere

Povezana vijest Celebrity Ova fotografija princa Harryja izazvala je nove probleme za kraljevsku obitelj, navodno je ovo prava istina o njoj!

Povezana vijest Celebrity Prije puta u drugu zemlju Maja Šuput pohvalila se važnim trenutkom u životu svog sina!

Povezana vijest Celebrity Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića poslije uhićenja u Hrvatskoj: ''Odveli su ga u nepoznatom smjeru...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS