"boginja"

Slovenka koju Hrvati obožavaju s golotinjom nema problema, potvrdila je to i serijom fotki na kojima je pokriva samo pjena!

Senidah (Foto: Instagram) - 3 Instagram 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Senidah je na Instagramu objavila galeriju fotografija na kojima pozira u kadi i na sebi ima samo čizme.

Slovenska pjevačica Senida Hajdarpašić (36), poznatija po umjetničkom imenu Senidah, jedna je od najvećih regionalnih zvijezda s vojskom obožavatelja i u Hrvatskoj.

A osim što na našim prostorima ne silazi s ljestvica najslušanijih glazbenika, popularna je i na Instagramu, na kojem je prati gotovo 400 tisuća ljudi. Na društvenoj mreži je vrlo aktivna i s pratiteljima svakodnevno dijeli detalje iz privatnog života, a njezinoj popularnosti svakako doprinose i njezine golišave fotke.

Senidah je već puno puta pokazala da s golotinjom nema problema, a to je potvrdila i jednom od zadnjih objava na Instagramu. Podijelila je niz fotografija na kojima pozira u kadi i na sebi ima samo visoke čizme s uzorkom zebre, a golo tijelo joj pokriva pjena.

"A kako se vi kupate?" šaljivo je upitala pratitelje, koje je prizorima potpuno raspametila.

"Ubijaš!", "Ti si savršenstvo", "Boginja", "Prelijepa si", "Savršena ljepotica", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila, a fotke su skupile i na desetke tisuća lajkova.

 

Inače, zanosna Slovenka proslavila se pjesmom "Mišići", koju malo tko iz regije još nije čuo, a njezina najnovija pjesma "Behute" u Hrvatskoj je trenutno druga najslušanija na YouTubeu.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Miljenik žena iznenadio promjenom koju su svi primijetili, izgleda da je i on pokleknuo pred zabrinjavajućim trendom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS