Je li sve u redu?

Podbuhlo i blijedo lice poznate slatkice zabrinulo je fanove koji je dugo nisu vidjeli, na Instagramu izgleda skroz drugačije

Selena Gomez (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Selena Gomez zadnjih se godina sve češće preskače glamurozne događaje i više je nemamo priliku viđati tako često kao prije, pa paparazzi ne propuštaju nijedan njezin izlazak iz kuće.

Pjevačica Selena Gomez nekad je bila najpraćenija osoba na Instagramu i rado viđeno lice na svim važnim događajima, no zadnjih se godina to promijenilo.

Osim što sve češće preskače evente, općenito se rijetko pojavljuje u javnosti pa se svaki njezin izlazak iz kuće ne propušta.

Paparazzima nije uspjela pobjeći ni ovaj vikend, a ulovili su je nakon ručka s prijateljicom. Za tu je prigodu složila ležeran stajling, s kratkom majicom koje je otkrila njezin trbuh i širokim hlačama, te bez trunke šminke.

Umorna, podbuhla i blijeda, Selena na novim fotkama ne nalikuje na sebe, a izgledom je zabrinula i fanove koji su se na društvenim mrežama zapitali što joj se dogodilo.

Pjevačica inače ne krije da se već godinama bori s depresijom i anksioznošću, a lijekovi koje uzima ostavili su traga na njezinu izgledu, no to vješto skriva na svojem Instagramu.

Inače, Seleni je titulu najpraćenije osobe na Instagramu 2018. godine preoteo nogometaš Cristiano Ronaldo, koji još uvijek na društvenoj mreži ima više pratitelja od ijednog drugog celebrityja.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Mateo i Izabel Kovačić bili su kumovi na vjenčanju, pogledajte kako su se skockali, s njima je bio i sinčić Ivan

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Rozgu odavno nismo vidjeli u kraćoj suknji, užarila je atmosferu ovim izdanjem i izvedbom: "Je li ovo koncert ili modna pista?"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS