Dobitne kombinacije!

Seksi prorezi i vitke noge: Izazovni kostimi zgodnih dama o kojima se danas priča!

Sonja Kovač (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Osim plesnih koraka u sinoćnjoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" gledalo se i u kostime natjecateljica.

Iza nas je druga live emisija showa "Ples sa zvijezdama".

U njoj su se dogodila brojna iznenađenja, a nažalost nas je napustio i prvi par. Radi se o glumici Ani Vučak Veljači i njezinom plesnom partneru Mariju Ožboltu, no kako nam je Ana sama poručila, od plesa ne odustaje.

A osim plesnih koraka, puno pažnje sinoć su privukli i kostimi natjecateljica.

Među njima su se posebno istaknuli oni Josipe Pavičić Berardini, Sonje Kovač i Nives Celzijus, ali i profesionalnih plesačica Valentine Walme, partnerice Davora Garića te Helene Janjušević, partnerice Damira Kedže.

Viktorija Đonlić Rađa također nije razočarala, a danas se među ostalim na internetu komentiraju i njezine vitke noge koje je ljubičasta haljinica savršeno istaknula.

Tako su dame ovog plesnog spektakla Nove TV još jednom istaknule najjače tjelesne atribute, a koja je to posebno dobro učinila otkrijte nam u anketi. 

Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Nakon ekspresnog razvoda, miljenik Hrvatica fotkama potvrdio da ljubi pjevačicu s kojom je nedavno snimio duet

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS