uživala u zagrebu

Riskantan dekolte srpske folk-zvijezde jedva je uspio obuzdati bujne obline koje voli isticati!

Seka Aleksić Seka Aleksić/Instagram 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Seka Aleksić pojavila se u Zagrebu, gdje joj je na jednoj svečanosti uručena i posebna nagrada.

Pjevačica iz susjedne nam Srbije Seka Aleksić odazvala se pozivu na Story Hall of Fame, koji je održan u Zagrebu, a potrudila se i ostaviti poseban dojam na domaćine i obožavatelje u Hrvatskoj.

42-godišnja Seka obukla je dugu kožnu haljinu, s neobičnim izrezom s prednje strane i dekolteom. Na crvenom je tepihu zavodljivo pozirala, a može se pohvaliti i da joj je pripala nagrada u kategoriji Diva.

Seka je jedna od najpopularnijih folk-zvijezda ovih prostora, poznata je i po isticanju svojih ženstvenih oblina, a nerijetko se u javnosti pojavi u izazovnim modnim kombinacijama koje ističu njezin dekolte.

"Ma kakvi ja originalna! Oblačim se onako kako se osjećam, nisam netko tko slijepo prati modu, oblačim se u skladu s raspoloženjem", rekla je pjevačica jednom prilikom za Express tabloid.

Pjevačica je od 2010. godine u braku s Veljkom Piljikićem, s kojim ima dvojicu sinova, Jovana i Jakova, koji su joj velika podrška u svemu što radi.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Ella je haljinom prekrila i pola lica, no kad se okrenula, imalo se što vidjeti: "Izvini, ali ja sam morala malo zumirati!''

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Pogledajte zašto su svi pomislili da se naša influencerica polugola pojavila na događanju, uspjela je sve zavarati ovim zanimljivim trikom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS