Dekolte godine

Na ovo nismo navikli od nje: Iznenadila grudima koje su se prelijevale iz korzeta

Sarah Jessica Parker (Foto: Getty Images) getty images 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Glumica Sarah Jessica Parker blistala je u raskošnoj haljini boje fuksije na otvorenju New York City Ballet Fall Fashion Gala.

Legendarna modna ikona i zvijezda serije "Seks i grad" Sarah Jessica Parker još je jednom dokazala kako se s njezinim znalačkim modnim ukusom rijetko tko iz glumačkog svijeta može mjeriti. 

S obzirom na to da se proslavila glumeći modnu i lifestyle kolumnisticu Carrie Bradshaw koja je svojom strašću prema lijepim cipelama i suknjama od tila zauvijek obilježila modnu scenu, ne čudi da Sarah Jessica i u privatnom životu obožava visoku modu. 54-godišnja glumica pojavila se na New York City Ballet Fall Fashion Gala u izdanju koje je sve prisutne neodoljivo podsjetilo na dane njezine najveće slave u seriji "Seks i grad". 

Raskošna žarko ružičasta haljina s iznimno puno volana i slojeva oduševila je modne kritičare, a cijela kombinacija dodatno je začinjena štiklicama u istom tonu fuksije. No osim hrabrog modnog izbora haljine u oči je upadao i duboki dekolte Sarah Jessice. 

Glumicu rijetko vidimo u tako provokativnim i golišavim izdanjima, pa je ovako dubok, korzetom istaknut dekolte rijetkost. Uz visoku punđu i naglašenu šminku, Sarah Jessica svakako je bila najzamjećenija žena na zabavi. 

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Njegova ju je obitelj šikanirala jer su vjerovali da će im uništiti lozu, no oni sada uživaju nikad sretniji

 

 

 

 

 

 


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS