PROZIRNI MATERIJAL

Zvijezda serije hvali se da ima istu haljinu kao kolegica, a fanovi to negiraju: "Ona izgleda kao za striptiz"

showbuzz DNEVNIK.hr

Sarah Hyland iz "Moderne obitelji" istaknula je kako se ona i Ariel Winter, koja joj tumači sestru, nakon 11 godina na setu serije isto oblače. Obje glumice obukle su crne haljine, no Arielina je bila puno kraća i prozirnija.

Zvijezda "Moderne obitelji" Sarah Hyland (29) oprostila se od svojih kolega sa seta u nedjelju emotivnom objavom na Instagramu. Glumica je pritom objavila fotografije s Ariel Winter (22), koja joj u komičnoj seriji tumači mlađu sestru, te s Nolanom Gouldom (21), koji je utjelovio njezina brata.

"Volim ove ljude svim svojim srcem. 11 zajedničkih godina dokaz je da ćete ti i tvoja televizijska sestra početi nositi istu odjeću, da se mogu stvoriti sestre i braća za cijeli život i zauvijek ćete se svađati oko istog profesora. Uvijek ćemo biti Dunphyjevi i imat ćemo jedni druge!, napisala je Sarah.

Iako je Hyland istaknula da Ariel i ona imaju istu haljinu, fanovi su primijetili da to baš i nije slučaj. Naime, Arielina je bila puno kraća i prozirnija, što je bio predmet dosta komentara. "Što je s haljinom Ariel Winter?", "Stilisti koji su pretvorili Ariel na setu u štrebericu zaslužuju nagradu za svoj posao", "Ariel je predivna, ali ta odjevna kombinacija više je za striptiz-klub ili iznenađenje za dečka", napisali su.

Većina obožavatelja "Moderne obitelji" komentirala je kako su obje glumice seksi i da će im nedostajati serija. "Teško mi je to prihvatiti", "Obožavam obitelj Dunphy", istaknuli su.

Inače, Ariel je već prepoznatljiva po svojim golišavim odjevnim kombinacijama, a otkrila je i kako je bila na smanjivanju grudi. 

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity 54-godišnja glumica pokazala zavidnu figuru i otkrila tko ju fotografira u golišavim izdanjima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS