divna žena

Sanja Doležal za nastup u Koprivnici odabrala je baš neobičnu haljinu, a ogroman detalj oko struka dodatno je podigao cijeli outfit

Sanja Doležal - 2 Damir Spehar/PIXSELL 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Sanja Doležal održala je koncert s Novim Fosilima u Koprivnici povodom rođendana grada.

Pjevačica Sanja Doležal veselo je pjevala dobro poznate hitove na pozornici u Koprivnici. 

Sanja je zablistala u dugoj haljini čiji je gornji dio bio crne boje, dok je donji sadržavao mnoštvo nabora u metalik crvenoj boji.

Velika mašna oko struka dodatno je podignula već samu po sebi zanimljivu kreaciju. Kosu je raspustila, a na haljinu je kombinirala crne kožne balerinke.

Osim Novih Fosila i Sanje, nastupala je i Vanna s kojom su se svi zajedno fotografirali i objavili to na društvenim mrežama.

"Sanja, vi i vaši dečki ste legenda.", "Najdraži bend", "Predivni", "Koncert sa srcem i dušom", "Lijepo", "Top", "Bravo, svaka čast", glasili su neki od komentara.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Zbog ove fotke Sevki tepaju da izgleda kao da ima 25 godina, a pjevačica se pohvalila i da je uživala u društvu legendarnog glazbenika!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Danijelu Dvornik napali jer je pretjerala s uređivanjem fotografije: ''Lice? To nisi ti, izgledaš 10 godina starije''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS