Brutalno lijepa

Vamp izdanje naše Sandre Perković ostavit će vas bez daha: Ovakav dekolte još nismo vidjeli...

Sandra Perković (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sandra Perković ušla je u Novu godinu ljepša no ikad!

Poznata hrvatska sportašica Sandra Perković na sporstkim natjecanjima osvaja medalje, a na Instagramu srca obožavatelja. Ova 29-godišnja atletičarka znana je u cijelom svijetu po svojim sportskim uspjesima, a našoj je javnosti još dobro poznata i kao velika ljubiteljica modnih trendova, šminkanja i općenito dotjerivanja. 

Kako većinu vremena provodi u sportskim opravicama, ponekad Sandra ima posebnu potrebu istaknuti svoju ženstvenu stranu, a kada to učini - obori nas s nogu. 

Tako je prigodno za kraj 2019. i početak Nove godine 2020. pozirala na Instagramu u crnoj haljinici jako dubokog dekoltea kakav na njoj još i nismo imali prilike vidjeti. Uz fotografiju koja je u vrlo kratkom vremenu prikupila tisuće lajkova, Sandra je napisala i podužu objavu u kojoj se oprostila od stare, te pozdravila godinu pred nama. 

"Apsolutno predivna", "Najljepša", "Bravo kraljice, neka ti 2020. bude odlična", "Elegantna ljepota i izvana i iznutra", komentirali su neki od fanova, a i Iva Jerković je Sandri poručila kako je jednostavno divna. 

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Možda je nekoga i uvjerila u to da je prirodna ljepotica, ali stare fotke govore više od riječi

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS