Sad je samo njezin!

Jedan od naših najuspješnijih tiktokera posvetio javnu i emotivnu objavu svojoj supruzi: ''Hvala na podršci!''

Sandi Pego - 3 Instagram 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Sandi Pego objavio je fotografije s obitelji te zahvalio svim koji su ga podržali kroz četveromjesečno putovanje u ''Plesu sa zvijezdama''!

Sandi Pego, tiktoker i natjecatelj ''Plesa sa zvijezdama'' koji je u finalu hit-showa završio kao drugoplasirani s mentoricom Helenom Janjušević obratio se svima na Instagramu te objavio nekoliko fotografija s obitelji.

''Srebrna medalja zlatnog sjaja!'' započeo je Sandi.

''Svaka čast svima, ali najveće hvala mojoj ženici koja je čitavo ovo vrijeme bila najveća podrška. Naša bebica je na putu, a prvih 6 mjeseci trudnoće bila je sama, prepuštena mojoj pomoći putem telefona dok znojim tabane unutar dvorana. Imala je razumijevanja i dala mi je vjetar u leđa kako bi ostvario ono što smo zamislili. Hvala ti ljubavi na svemu, sad sam samo tvoj!'' napisao je Sandi svojoj supruzi Cindy Šoštarić.

U kolovozu prošle godine Sandi i Cindy stali su pred oltar pa tako i ovjekovječili svoju dugogodišnju ljubav, a tijekom showa ''Ples sa zvijezdama'', točnije u epizodi u kojoj su Sandi i Helena plesali cha cha, par je svima obznanio i da čekaju bebu.

Nekoliko dana nakon, održali su i proslavu na kojoj su otkrili spol bebe, a za tri mjeseca stići će im dječak.

Proslavi su prisustvovali obitelj i prijatelji te natjecatelji showa ''Ples sa zvijezdama''.

Sandiju su se u jednoj epizodi showa pridružila i braća Ismael i Jasmin, a u finalnoj epizodi došao ga je podržati i tata pa je posebnu zahvalu napisao i svojoj obitelji.

''Isto tako hvala mojoj familiji bez koje sve ovo nebi bilo isto, sretan sam što imam ovakvu braću i još bolje roditelje!''

Dan prije, Sandi je zahvalio i svojoj mentorici Heleni Janjušević te žiriju, voditeljima i produkciji Nove TV koja mu je pružila priliku da se natječe u showu.

Pobjeda im je izmakla pored Pedre Soltza i Valentine Walme koji su u finalnom glasanju uvjerljivo odnijeli pobjedu postotkom glasova.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Malo tko zna da je ova ljepotica nasljednica glumca i komičara omiljenog u regiji, a zanimljivo je i po čemu je dobila ime!

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Zanimljivosti Osvanula snimka princa Williama na konju zbog koje su se pojavili neki sramotni i zabrinjavajući navodi

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS