"Jednostavno odlično!''

Prizori kojima se Salma Hayek oprostila od ljeta oduzimaju dah: ''Može poslužiti kao spomenik slobodi!''

Salma Hayek Instagram 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Poslije dobrotvornog događanja Salma Hayek uživa na jahti, a obožavatelje je oduševila novim fotografijama.

Meksička glumica Salma Hayek nedavno je zajedno sa svojim suprugom François-Henrijom Pinaultom održala dobrotvornu akciju "Caring For Women", nakon čega je otišla na zasluženi odmor.

Trenutačno se nalazi na krstarenju jahtom, a pomalo opasnim pozama na fotografijama prestrašila je najvjernije obožavatelje.

"Nikada nemojte prestati osjećati blagoslove oko sebe, poput sunca, vjetra, vode i vatre u sebi", napisala je ispod niza novih fotografija u cvjetnoj haljini.

Naravno, njezino prirodno lice, koje kao da ne stari, izazvalo je komentare fanova koji nisu prestali s davanjem komplimenata.

"Sve ove fotografije najbolje su snimljene fotografije u povijesti", "Osma fotografija može služiti kao spomenik slobodi", "Jednostavno odlično", "Ponos Meksika", dio je komentara oduševljenih pratitelja na Instagramu.

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Nekad i sad Demi ovako izgleda sa 61 godinom? Kad vidite njezine fotografije iz prošlosti, bit će vam jasno zašto se čudimo!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Zbog ove Messijeve fotke užarile su se društvene mreže, fanovi su zbunjeni: "Tražim razgovor s brijačem!''

Povezana vijest Celebrity Dragana Mirković javno čestitala rođendan Indiri, ovako su se ponovo slobodne pjevačice zabavile u zajedničkom društvu!

Povezana vijest Celebrity Prizori Sofie Vergare u ovoj haljini kao dokaz zašto je zovu jednom od najljepših žena u Hollywoodu

Povezana vijest Celebrity Nastavlja se drama nakon vijesti o trudnoći u srpskom realityju, otac djeteta napustio je zemlju: ''Situacija je ozbiljna!''

Povezana vijest Celebrity Princ George već je krenuo stopama oca Williama: ''Ima samo 11 godina, ali pravo je vrijeme za početak!''

Povezana vijest Celebrity Ovako izgleda čarobna noć obitelji Rakitić, podijelili su djelić atmosfere zajedničkog izlaska s kumovima!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS