godine joj ništa ne mogu

Bujno poprsje ugurala je u tijesnu haljinu i opet dokazala da kad se ona negdje pojavi svi ostali padaju u sjenu!

Salma Hayek - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Salma Hayek slovi za jednu od najatraktivnijih glumica, a da joj godine ništa ne mogu, dokazuju i najnovije fotografije u našoj galeriji.

Glumica Salma Hayek ni ove godine nije propustila filmski festival u Cannesu.

Seksi Salma pozirala je suprugom i francuskim biznismenom Francois-Henrijem Pinaultom, a njezina svjetlucava haljina privlačila je brojne poglede.

Kreacija je sezala do poda, dok je njezin dekolte završeno dolazio do izražaja. Cijelu modnu kombinaciju upotpunila je s raskošnim nakitom i pismo-torbicom. 

Inače, 57-godišnja glumica i njezin suprug, 61-godišnji izvršni direktor Kerringa, čija je neto vrijednost procijenjena na 7 milijardi dolara, počeli su se viđati 2006. godine, a godinu kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine Palome te su se zaručili iste godine.

''Voljela bih da sam znala dok sam bila mlađa da ću se jednog dana ludo zaljubiti u savršenog muškarca. Bila sam toliko u strahu da ću ostati sama da sam izlazila s muškarcima s kojima nisam trebala. Jednostavno postaneš očajan i počneš vidjeti divne stvari na lošim dečkima. No, voljela bih da sam si mogla reći da ohladim malo. Trebala sam reći: ''Ne brini, upoznat ćeš savršenog supruga koji će te obožavati. Poštedila bih se mnogih životnih drama'', izjavila je glumica jednom prilikom.

Nakon gotovo dvogodišnjih zaruka, vjenčali su se u Parizu 14. veljače 2009., obnovivši zavjete samo nekoliko mjeseci kasnije u Italiji.

Povezana vijest Celebrity Salma Hayek objavila neviđene fotografije sa svog vjenčanja, trajalo je dva dana, a lokacija je bila kao iz bajke!

Povezana vijest Celebrity Salma Hayek nikako se ne može riješiti svog najvećeg poroka, glumicu u ovakvom izdanju nismo navikli vidjeti

Povezana vijest Celebrity Pripijena haljina Salme Hayek jedva je obuzdala njen raskošni dekolte, lijepo se pobrinula da sve oči budu uprte u nju!

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Kad se ona pojavila u sićušnom bikiniju, sve ostalo bitno za ovaj prestižni događaj palo je u drugi plan

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity U Cannesu smo dosad vidjeli svašta, ali ovaj outfit komentiraju baš svi: ''Možemo ti vidjeti intimne dijelove tijela!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS