"58? nema šanse!"

Salma Hayek počastila je fanove prizorima svojih bujnih oblina s malo krpica na sebi, razlog je ipak bio poseban!

Salma Hayek Salma Hayek/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Salma Hayek napunila je 58 godina, no pratitelji se ne mogu načuditi njezinom izgledu u najnovijoj objavi kojom je počastila obožavatelje u raznim kupaćim kostimima.

Holivudska glumica Salma Hayek proslavila je svoj 58. rođendan, a povodom posebnog dana podijelila je zadivljujuću kolekciju fotografija u kupaćim kostimima.

Uz to, pratiteljima je pokazala i svoj luksuzan život na odmoru, a pratitelji su se složili da u badiću izgleda poput supermodela dok se u pozadini naziru prekrasne obalne destinacije.

"Rođendanski bikini dump, sretan mi 58. rođendan! P.S. ništa od ovoga nije staro", napisala je glumica u opisu objave, referirajući se na fotografije koje su snimljene ovog ljeta.

U moru rođendanskih čestitki, našlo se i pregršt komentara na račun njezina izgleda. 

"58? Nema šanse! Nemoguće je da tako izgledaš", "Nikad nisi izgledala bolje", nizale su se pohvale.

Salma i inače svojom pojavom mami uzdahe te opravdano slovi za jednu od najseksi glumica u Hollywoodu.

Podsjetimo, Salma je u sretnom braku s 61-godišnjim francuskim biznismenom Francois-Henrijem Pinaultom. Vjenčali su se 2009. godine u Parizu, a kći Valentinu dobili su 2007. godine.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zbog ovih prizora na plaži jasno je zašto su svi gledali samo nju, ali jedan dio tijela i paparazzima je bio glavni fokus

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ako ste mislili da vas Nives Celzijus više ne može iznenaditi, pogledajte ovaj video pa procijenite sami: "Zavrtjelo mi se..."

Povezana vijest Celebrity Majin Bloom u novim izazovima, pjevačica je fotografijom pokazala što je preslatki mališan jedva dočekao!

Povezana vijest Celebrity Zvijezde Kumova u prvom zajedničkom izlasku potvrdile šuškanja koja traju već dugo, čini se da je sve vrlo jasno!

Povezana vijest Preporuke Film s Clooneyem i Pittom vrijedan čak 200 milijuna dolara, kritičari su dočekali na nož: "Uvredljivo za gledanje"

Povezana vijest Celebrity Sve je teže prepoznati našeg glumca koji se proslavio u prvoj hrvatskoj sapunici, snimljen je nakon dugo vremena!

Povezana vijest Celebrity Lana Jurčević na zanimljiv je način podijelila tegobe s kojima se muči njezina kći: "Tehnika koja uvijek pali..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS