''Bože moj...''

Senzacionalna Salma svu svoju raskoš istaknula je u tijesnom bikiniju: ''Ima 57, a i dalje je jedna od najseksi žena svijeta!''

Salma Hayek - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Glumica Salma Hayek novim je fotografijama iz bazena očarala svoje pratitelje, nitko ne bi rekao da ima već 57 godina.

Jedna od najzgodnijih glumica svijeta Salma Hayek pohvalila se svojom raskošnom figurom u bikiniju.

Glumica se odmarala na ležaljci plutajući u bazenu, a njezine bujne grudi došle su do izražaja u zelenom badiću.

''Čekam kolovoz'', napisala je u opis, no njezine pratitelje nije bilo briga koji je mjesec.

''57, a i dalje je jedna od najseksi žena na svijetu!'', ''Bože moj...'', ''Sama ljepota'', ''Mamita!'', ''Ti jednostavno ne stariš... Kao vino'', ''Nemam riječi'', hvalili su je fanovi.

Salma svojom pojavom mami uzdahe te opravdano slovi za jednu od najseksi glumica u Hollywoodu, a uskoro će napuniti 58 godina.

Podsjetimo, Salma je u sretnom braku s 61-godišnjim francuskim biznismenom Francois-Henrijem Pinaultom. Vjenčali su se 2009. godine u Parizu, a kćer Valentinu dobili su 2007. godine.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Ipak je gotovo! Jennifer Lopez i Ben Affleck potvrdili su višetjedna šuškanja: ''Čekali su kad je pravo vrijeme...''

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Tko je ukrao srce našoj zlatnoj olimpijki? U vezi su već šest godina, a nikada ne biste pogodili čime ju je osvojio!

Povezana vijest Celebrity Salma Hayek nikako se ne može riješiti svog najvećeg poroka, glumicu u ovakvom izdanju nismo navikli vidjeti

Povezana vijest Celebrity Čini se da je 57-godišnja glumica itekako svjesna svoje ljepote, najnovije fotografije u badiću koje je objavila to i potvrđuju!

Povezana vijest Celebrity Nova fotografija Salme Hayek u badiću ima gotovo pola milijuna lajkova na Instagramu: ''Kako možeš biti tako zgodna?''

Povezana vijest Celebrity Čini se da je Salma Hayek itekako svjesna svojih raskošnih oblina kojima mami uzdahe, pa ih je i ovaj put zavodljivo istaknula!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS