POSVETILA SPOT BIVŠEM?

Popularna pjevačica i mlada glumica prepustile se strastima u glazbenom spotu, fanovi luduju: ''Ovo nisam očekivao, ali mi se sviđa!''

Sabrina Carpenter, Jenna Ortega Youtube 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Sabrina Carpenter i Jenna Ortega poljubile su se u spotu za pjesmu ''Taste'', a prizori su obišli društvene mreže.

Mlada pop-zvijezda Sabrina Carpenter nedavno je izbacila album ''Short n' Sweet'', a sada ga je dodatno začinila video spotom za pjesmu ''Taste''.

Naime, u spotu se pojavljuje i glumica Jenna Ortega, a dame se u jednom trenutku poljube što je izazvalo pravu ludnici na društvenim mrežama.

''Ovo nisam očekivao, ali mi se sviđa'', ''Ovako nešto nije viđeno od Britney i Madonne'', ''Odlično'', ''Kako su kompatibilne'', samo su neki od komentara ispod spota.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

U spotu se pjevačica bori s Jennom oko jednog muškarca, a na kraju obje shvate da je glavni ''krivac'' za sve ljubavne drame upravo muški član ljubavnog trokuta, kojeg na kraju sahranjuju i postaju prijateljice.

Spot je pregledan preko 25 milijuna puta u samo tri dana.

Kako pišu strani mediji, Sabrina je navodno album posvetila propaloj romansi sa Shawnom Mendesom. Šuškanja su postala još glasnija nakon što se Ortega pojavila u njenom spotu jer mnogi smatraju da sliči Camili Cabello s kojom je Mendes također bio u vezi.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Je li ovo dosad najseksipilnije izdanje Ivane Knoll? Gornji dio prekrila je suncokretima pa još jednom užarila društvene mreže!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Salma Hayek našalila se na račun svoje prosijede kose, no primjećuje li ju itko kraj ovakvog dekoltea?

Povezana vijest Celebrity Raskošne obline opet je istaknula u sićušnom bikiniju, žene ju obožavaju jer nema problem pokazati realnu sliku svog tijela!

Povezana vijest Celebrity Ovakav nastup od nje nitko nije očekivao: Slavna ljepotica lizala sladolede s tijela pa zaprepastila obožavatelje izvedbom!

Povezana vijest Celebrity Eksplicitne scene mlade glumice sa starijim kolegom zgrozile su javnost, proslavila se ulogom u seriji koja je bila veliki hit

Povezana vijest Celebrity Grudi je jedva sakrila iza zanimljivih cvjetova, a dužina haljine koju je nosila ukrala je dodatne poglede!

Povezana vijest Celebrity Sjećate se njega? Bio je slaba točka brojnim tinejdžericama, a sad se pohvalio najljepšim vijestima u životu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS