"moram biti uzor svojoj djeci..."

Impresivni gubitak kilograma saborske zastupnice vrijedan je svake pohvale, pogledajte njezinu transformaciju!

Boška Ban Vlahek - 8 Patrik Macek/Pixsell 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Boška Ban Vlahek vidno je izgubila višak kilograma, a kako kaže, najveća motivacija bila joj je obitelj.

Saborska zastupnica SDP-a Boška Ban Vlahek napravila je transformaciju vrijednu hvale. 

Skinula je više od 65 kilograma, a za reporter.hr progovorila je o impresivnoj promjeni.

"Sve je počelo prije godinu dana kad sam shvatila da moje zdravlje treba postati prioritet. Nije bilo lako, posebno uz sve obaveze, ali odlučila sam da moram biti uzor svojoj djeci i pokazati im da se trud i posvećenost isplate", rekla je Boška. 

Članica SDP-a ovaj nevjerojatan uspjeh ostvarila je uz pomoć nutricionista, a kako kaže, organizacija i pomoć obitelji bili su ono što ju je naviše motiviralo.

"Najteže je bilo pronaći vrijeme za sve, sjednice u Saboru, obaveze kod kuće pa još i vježbanje. Organizacija i podrška obitelji bili su ključni. Djeca su mi bila najveća motivacija", rekla je rođena Čakovčanka i magistrica ekonomije koja je u svom gradu završila specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Izbornik Dalić zapjevao je najljepšu domoljubnu pjesmu s klapom ''Sveti Juraj'', pogledajte video na koji je teško ostati ravnodušan!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Tko je žena o kojoj su se svi raspisali zbog Gvardiola? Zgodna plavuša pomno bira svoje pratitelje, a naš nogometaš među rijetkima joj je upao u oko

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS