"Povratak kući"

Muž Blanke Vlašić oglasio se nakon šuškanja o preljubu pa otkrio kako stvari među njima stvarno stoje

Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht/Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Ruben Van Gucht oglasio se putem društvenih mreža nakon glasina da je prevario svoju suprugu Blanku Vlašić.

Blanka Vlašić i njezin novopečeni suprug Ruben Van Gucht s kojim čeka prvo dijete, nedavno su se našli usred skandala nakon što je u belgijskim medijima procurila vijest o njegovoj navodnoj nevjeri, a on je sada na društvenim mrežama otkrio kako zapravo stoje stvari među njima.

Naime, Ruben je na svom profilu na Instagramu objavio video s plaže i napisao "povratak kući" te označio Blanku, koja je isti podijelila u priči na svom profilu te otkrio kako je očito među njima sve u redu. 

Rubena, kojeg belgijski mediji predstavljaju kao velikog zavodnika, nedavno su ponovno povezali s njegovom nekadašnjom ljubavnicom Charlotte Van Looy, s kojom je navodno varao i bivšu suprugu Laurence Van Tongerloo.

Kako piše belgijski portal Voetbal 24, Charlotte je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira s Rubenovim psom Mowglijem, kojeg ima od srpnja ove godine. Da se radi o istom psu, odala je ogrlica s njegovim imenom.

Belgijski Voetbal 24 navodi i kako je Ruben varao bivšu suprugu s Blankom.

Blanka je navode belgijskih medija o preljubu njezina muža kratko prokomentirala za Gloriju.

"Kakve glasine? Koliko ja znam, i dalje sam udana", izjavila je tada.

Podsjetimo, Blanka je u svibnju ove godine sve iznenadila fotografijama sa svojeg vjenčanja s Rubenom, s kojim je dotad skrivala vezu, a tada su otkrili i da zajedno čekaju dijete.

Paru bi uskoro trebao stići sin, a sretne trenutke iščekivanja oboje često dijele na društvenim mrežama.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Zanimljivosti Poznata folkerica šokirala izgledom, jedva su je prepoznali i najveći obožavatelji: "Ovo je jezivo!"

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Lana Jurčević prisjetila se nikad viđenih uspomena s Lukom Nižetićem i fotografijama sve vratila u prošlost!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS