Imala posebnu želju

Glumica i pjevačica progovorila o najtežim danima u životu, evo što je bila poručila slavnom suprugu

Rita Wilson i Tom Hanks (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Rita Wilson prije četiri godine se suočila s teškom dijagnozom raka dojke.

Američka pjevačica i glumica Rita Wilson, koju znamo i kao suprugu holivudskog glumca Toma Hanksa odlučila je progovoriti o najtežim danima u svom životu.

Naime, danas 62-godišnjoj Riti prije četiri je godine dijagnosticiran rak dojke, no ovih se dana prvi put oglasila na društvenim mrežama na temu ozdravljenja.

"Kada mi je prije četiri godine dijagnosticiran rak dojke, imala sam toliko različitih misli u glavi. Bojala sam se, bila bezvoljna, razmišljala sam o smrti. Tako da sam imala ozbiljan razgovor sa suprugom, i rekla mu da u slučaju da se nešto dogodi, da želim da bude tužan neko vrijeme. Ali voljela bih i da tulumari i slavi. Ta priča me inspirirala da napišem pjesmu "Throw Me a Party", stoji u Ritinoj objavi na Instagramu. 

Nakon što je saznala dijagnozu, Rita se morala podvrgnuti dvostrukoj mastektomiji. Javnost je za njeno stanje saznala u intervjuu koji je dala za magazin People 2015. godine.

"Proteklog tjedna, sa suprugom koji je uvijek uz mene te uz ljubav i potporu obitelji i prijatelja, podvrgnula sam se dvostrukoj mastektomiji i rekonstrukciji nakon što mi je dijagnosticiran rak dojke. Oporavljam se i što je najvažnije, očekujem potpuni oporavak. Zašto? Zato jer je bolest rano otkrivena, imala odlične liječnike i dobila sam drugo mišljenje", izjavila je tada Rita.

Ona i Tom u braku su od 1998. godine i roditelji su dvojice sinova, 24-godišnjeg Chestera Marlona te 19-godišnjeg Trumana Theodorea. Rita je pomajka i Tomovoj djeci koju je dobio u prvom braku sa Samanthom Lewes, glumcu Colinu Hanksu i spisateljici Elisabeth Hanks.

Rita se doista sjajno oporavila pa tako se ovih dana očekuje i izlazak njenog novog albuma "Halfway to Home".

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity On je totalno opsjednut: Tom Cruise zabranio bivšoj supruzi dolazak na vjenčanje njihovog sina

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS