baš je zgodna!

Zanosna Kosovljanka u prozirnom badiću pokazala je brutalno tijelo, fotografije govore više od bilo koje riječi!

Rita Ora - 8 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Rita Ora zapalila je društvene mreže fotografijama u zelenom kupačem kostimu. Obožavatelji su hvalili njenu liniju.

Pop-zvijezda kosovskih korijena Rita Ora na društvenim mrežama podijelila je nekoliko fotografija s odmora. Naime, bila je u Španjolskoj, točnije na Ibizi.

Lijepa pjevačica pohvalila se isklesanom linijom u zelenom kupaćem kostimu, a fotografije su snimljen dok je izlazila iz mora.

''Kako mogu staviti zadnji mjesec u jedan objavu? Također, od kada možete imati više od 10 fotografija u jednoj objavi? Ovo je jako dobra vijest za mene'', našalila se pjevačica na Instagramu.

Poznato je da pjevačica redovito vježba, a svaka njezina nova fotografija oduzima dah. Fanovi su joj se odmah javili u komentare ispod objave.

''Izgledaš toliko dobro'', ''Kakvi mišići, kakvo tijelo'', ''Prezgodna si'', samo su neki od komentara ispod objave.

Podsjetimo, zgodnu Ritu nedavno su fotografi uhvatili u zanosnom izdanju. Ispod žute haljinice nije imala grudnjak pa su se nazirale njene obline, a više pročitajte OVDJE.

Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina se obitelj preselila u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona nakon raspada Jugoslavije.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Raskošni dekolte jedva je držao bujne atribute ove ljepotice, a onda se okrenula i otkrila još jedno iznenađenje!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Seks-bomba 90-ih videom u mini badiću opet je pokazala da su godine samo broj, nitko ne može vjerovati da je ova žena u šestom desetljeću!

Povezana vijest Celebrity Zanosna Kosovljanka bez grudnjaka zasjenila sve oko sebe na odmoru, novim fotografijama nadmašila i one na kojima pokazuje isklesane mišiće!

Povezana vijest Celebrity Zgodna Kosovljanka svoje je tijelo isklesala do maksimuma, a mišićima je zasjenila i frajera s kojim se brčkala u moru

Povezana vijest Celebrity Slavna Kosovljanka rasplamsala je maštu pratitelja u čipkastom donjem rublju, slaba je točka muškarcima diljem svijeta!

Povezana vijest Celebrity Slavna Kosovarka u prozirnoj haljini ništa nije ostavila mašti na volju, a tek će vas iznenaditi koliko ju je jeftino platila!

Povezana vijest Celebrity Čini se da donje rublje nije nosila! Golišavi kombinezon otkrio je njezino savršeno zategnuto tijelo

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS