Lijepa vijest

Opet pronašao sreću: Legendarni nogometaš zaručio se tri godine nakon tragičnog gubitka supruge

Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Rio Ferdinand zaprosio je dugogodišnju djevojku Kate Wright.

Britanska reality zvijezda Kate Wright i umirovljeni nogometaš Rio Ferdinand objavili su sretnu vijest o svojim zarukama, nakon gotovo dvije godine veze.

27-godišnja televizijska zvijezda prihvatila je sportaševu prosidbu, koja se odvila u doista romantičnoj atmosferi na krovu jedne zgrade u Abu Dhabiju i to u prisutstvu njegovo troje djece.

Zaručnici su sretnu vijest podijelili na Instagram profilima sa svojim obožavateljima.

"Savršen završetak našeg odmora. Kako bi odgovor mogao biti ne", napisala je Kate uz objavljene fotografije s predivnim pogledom na grad.

Rio je u vezi s Kate od početka 2017. godine nakon što je tragično ostao bez supruge Rebecce Ellison koja je s 34 godine izgubila borbu s rakom.

U nekoliko je navrata priznao kako su on i Kate razgovarali o braku ali nisu se htjeli žuriti previše, a otkrio je i kako njihova veza pozitivno utječe na djecu koju je dobio u braku s Rebeccom.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Kraljica transformacija ostavila nas bez teksta: Možete li pogoditi koji se slavni par krije iza maske Fione i Shreka?

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Dok su se svi zabavljali pod maskama, slavni je par Noć vještica proveo na jednom skroz neočekivanom mjestu

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS