Podijeljene reakcije

Poznata srpska ljepotica kontroverznom fotografijom odala počast velikoj umjetnici

Sajsi MC (Foto: Instagram) instagram 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Najpoznatija srpska reperica Sajsi MC objavila fotku na kojoj ''doji'' odraslog muškarca.

Srpska reperica Sajsi MC najpoznatija je izvođačica tog žanra glazbe u Srbiji, a sada je odlučila šokirati javnost svojim hommageom umjetnici Marini Abramović. 

Sajsi MC tako je svojom najnovijom fotografijom na Instagramu odala počast velikoj konceptualnoj umjetnici Abramović, i to na kontroverzan način - rekonstruirala je fotografiju na kojoj Marina "doji" umjetničkog direktora Givenchyja Riccarda Tiscija.

"Omaž radu @abramovicinstitute i @riccardotisci17 koji smo uradili davno, a vrijeme je da vam predstavimo", napisala je Sajsi uz fotografiju na kojoj sjedi u crnini i doji muškarca u odijelu.

Sajsina objava izazvala je mnoštvo podijeljenih reakcija. "Skandal", "Bravo", "Podoji nas sve", "Uvijek nepredvidljiva", "Obožavam te", hvalili su reperičin potez njezini fanovi. Ipak, bilo je i onih manje oduševljenih. "Bolest", bunili su se drugi.

Sajsi je fotografiju objavila nakon što je Marina Abramović u subotu otvorila prvu izložbu u rodnom Beogradu nakon pune 44 godina pod nazivom "Čistač". 72-godišnja umjetnica posljednji je put u rodnom Beogradu samostalno izlagala 1975. godine.

Izložba obuhvaća više od 120 radova i kronološki prati sve faze pedesetogodišnje umjetničke karijere Marine Abramović.

Prema navodima medija, izložbu je inicirala i osobno dogovorila premijerka Srbije Ana Brnabić. Vlada Srbije za tu je retrospektivnu izložbu nazvanu ''Čistač'' izdvojila više od pola milijuna eura. 

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity O mužu joj se šire skandalozni tračevi, a njezina drastična promjena imidža zaprepastila je fanove

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS