Djeca su oduševljena!

Mladi reper iz Srbije predstavio svoj novi projekt, pogledajte kakva je ludnica nastala kad se fanovima obratio s pozornice!

Voyage - 7 Pixsell 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Reper Voyage predstavio je svoj novi projekt - marku ledenog čaja, a djeca su oduševljena, pogledajte kako je bilo na predstavljanju.

Srpski reper Voyage osim glazbenih voda okušao se i u glumi, a sad se pohvalio još jednim novim projektom.

Naime, Voyage je izbacio svoju marku ledenog čaja ''Volim tea'', a proizvod je predstavio u jednog beogradskoj trgovini. Na njegovo predstavljanje došli su deseci djece i fanova, a prava ludnica nastala je kad je on izašao na binu i zapjevao neke svoje hitove.

Prizore mladih koji su ga snimali i vrištali na njegovu pojavu pogledajte u našoj galeriji.

Inače, Voyage je već nekoliko godina jedno od najpoznatijih imena na estradi. Proslavio se snimajući duete s bivšom djevojkom Breskvicom, a sad ima samostalnu karijeru te niže milijunske preglede na YouTubeu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Nova urnebesna fotka kraljice Camille hit je na društvenim mrežama, pogledajte što ju je to snašlo!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Jennifer Lopez prošetala u izazovnoj haljini koju mnogi već nazivaju osvetničkom, ali čini se da je donje rublje zaboravila!

Povezana vijest Celebrity Bujna Britanka ljetuje u Hrvatskoj, a prekrasnim prizorima našeg mora pohvalila se pred svojih 19 milijuna pratitelja!

Povezana vijest Celebrity Sin slavnog glazbenika i hrvatska snaha nakon vjenčanja u Dubrovniku objavili sretne vijesti: ''Stiže u ožujku!''

Povezana vijest Celebrity Znate li tko je sestra Alke Vuice? Mnogi misle da je to naša poznata dizajnerica, ali riječ je o potpuno drugoj ženi!

Povezana vijest Celebrity Nikad tužniji prizori omiljenog glumca proširili se internetom, smrt prijatelja jako ga je dotukla, a samo neki bi ga prepoznali

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS