Raj je za oči

Nevjerojatno je kako zanosnoj mami hajdukovca u 49. godini stoji badić s prorezima: ''Božanstvo si!''

Renata Lovrinčević Buljan - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Zgodna Renata Renata Lovrinčević Buljan u bijelom badiću uživa u posljednjim trzajima ljeta, komplimenti joj samo pristižu.

Naša bivša misica i mama mladog hajdukovca, po čemu je mnogi danas znaju, Renata Lovrinčević Buljan raspametila je pratitelje novim pozama u badiću.

Od ljeta i dalje ne odustaje, a sad je pozirala u bijelom badiću s prorezima na trbuhu te dubokim dekolteom i očarala pratitelje.

''Božanstvo!'', ''Zgodna si'', ''Jako lijepe noge, Renka'', ''Top si, ljepoto'' neki su od komplimenata koje je dobila.

Podsjetimo, Renata se titulom Miss Universe Hrvatske okrunila 2000. godine, a godinu ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana. Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

Danas radi kao trenerica fitnesa i na društvenim se mrežama rado hvali svojom besprijekornom figurom te je prava motivacija za vježbanje, a više zgodnih fotografija pogledajte OVDJE.

Njezin suprug Petar Buljan profesionalni je vojnik i krajem prošle godine nakon šest mjeseci vratio se kući s vojne misije na Kosovu. Osim hajdukovca Borne par zajedno ima i mlađeg sina Narda. Više o njezinu suprugu pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Veljko Srića nekad je bio Domagoj Rebac: Prisjetite se kako je Filip Juričić izgledao prije 16 godina!

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Teške optužbe protiv oca ljubavnika princeze Diane: ''Bio je čudovište, seksualni predator''

Mama hajdukovca zapalila je Instagram fotkom u raskošnoj leopard-haljini, bujni dekolte jedva je uspio zadržati njene obline!

Zanosna mama mladog hajdukovca u seksi haljini očaravajuće boje pohvalila se bujnim dekolteom, no to nije jedino što je istaknula!

Zanosna Splićanka pozirala je u zagrljaju zgodnog sina koji je velika nada Hajduka, nije skrivala ponos zbog događaja na koji ga je ispratila!

Ova Splićanka titulu misice stekla je prije 24 godine, ali prizori u ovom vatrenom bikiniju dokaz su da joj i sad pristaje!

Povezana vijest Celebrity Aniston pokazala svoj dom vrijedan 21 milijun dolara, zavirite u njezinu oazu luksuza!

Povezana vijest Celebrity Djevojka Brada Pitta ljepotom se istaknula u moru holivudskih zvijezda, više se ne odvaja od njega

Povezana vijest Celebrity Tko je Veljkova mezimica iz nove serije U dobru i zlu? Nije rođena u Hrvatskoj, a ove godine uplovila je i u bračnu luku!

 

 

 
 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS