bomba od žene!

Visoki prorez na seksi haljini mame hajdukovca sve je raspametio: ''Dobra poza, lavice!''

Renata Lovrinčević Buljan Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Renata je pozirala u bordo haljini, a obožavatelji joj i dalje pišu brojne pohvale na društvenim mrežama.

Naša bivša misica i mama mladog hajdukovca, po čemu je mnogi danas znaju, Renata Lovrinčević Buljan često na društvenim mrežama raspameti obožavatelje atraktivnim izdanjima.

Sada je objavila novi video, a komplimenti ponovno pljušte sa svih strana. Renata je pozirala prije večernjeg izlaska. Duge noge bile su u prvom planu, a obožavatelji su primijetili i duboki prorez na haljini kod noge.

Mama hajdukovca nosila je bordo haljinu, a na kraju videa nazdravila je čašom šampanjca. Po videu se vidi i koliko je Renata bila dobro raspoložena jer osmijeh nije krila s lica.

''Jednostavno savršena'', ''Predivna žena i dama'', ''Goriš'', ''Dobra poza, lavice'', ''Volim te'', ''Zgodna si, mala plavušo'', samo su neki od komentara na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

Podsjetimo, Renata se titulom Miss Universe Hrvatske okrunila 2000. godine, a godinu ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana. Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

Danas radi kao trenerica fitnesa i na društvenim se mrežama rado hvali svojom besprijekornom figurom te je prava motivacija za vježbanje, a više zgodnih fotografija pogledajte OVDJE.

Njezin suprug Petar Buljan profesionalni je vojnik i krajem prošle godine nakon šest mjeseci vratio se kući s vojne misije na Kosovu. Osim hajdukovca Borne par zajedno ima i mlađeg sina Narda. Više o njezinu suprugu pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Seksi, kratka haljina Georgine Rodriguez potaknula raspravu: ''Volim je, ali u ovome izgleda jeftino!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Neda Ukraden u 75. godini zavodi prozirnim dekolteom, nadimak najseksi bake Balkana potpuno je opravdala ovim outfitom!

Kako izgleda sin Nives Celzijus? Dobila ga je u braku s našim bivšim nogometašem, a nedavno je proslavio 18. rođendan!

Slavonac poslije izvedbe u Supertalentu postao zvijezda društvenih mreža, svi ga hvale: ''Ovakvo nešto majka rijetko rađa!''

Leonarda i Zvonimir Boban snimljeni na sportskom vjenčanju godine, ni Monica Bellucci ovo nije mogla propustiti!

Povezana vijest Celebrity Kontroverzni lijek uništava Christinu Aguileru, javnost je zabrinuta: ''Jedva sam je prepoznala, je l' to stvarno ona?''

Povezana vijest Celebrity Sjećate se natapirane Peggy? Danas ju nije lako prepoznati, no nakon brojnih životnih tragedija jača je no ikad

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS