Sva u biserima

Minea razotkrila malo više nego što smo od nje navikli, a evo što je na njoj ukralo svu pažnju!

Renata Končić Minea, TLZP DNEVNIK.hr 1/43 >> Pogledaj i ovo +32 Galerija

Renata Končić Minea je za šestu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" odabrala haljinu s biserima.

Gledatelji showa "Tvoje lice zvuči poznato" svake nedjelje, osim natjecateljima, posebno se vesele i izdanjima članice žirija Renate Končić Minee, koja ne prestaje oduševljavati iz emisije u emisiju.

Ovoga puta odabrala je haljinu optočeni biserima, u kojoj je pokazala i malo više dekoltea nego dosad u ovom showu, no jarkocrveni ruž vješto je skrenuo pažnju na njezine usne.

Povezana vijest Celebrity Baš kad smo pomislili da Minea ne može biti ljepša, ona nas je razuvjerila u svojem najglamuroznijem izdanju dosad!

Glamuroznu haljinu i šminku popratila je i prikladna frizura, a rezultat je, kako i sami možete vidjeti, i ovaj put potpuno očaravajuć.

Osim Minee, žiri showa "tvoje lice zvuči poznato" čine još Goran Navojec, Mario Roth i Enis Bešlagić.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Zgodnog inspektora 23 godine nakon krimi-serije nije lako prepoznati, a veliku pozornost privukao je i svojim pomalo bizarnim ljubavnim životom!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS