"emocije su na vrhuncu!"

Minea povodom važnog dana otvorila dušu u emotivnoj objavi: "Rasplakala sam se već nekoliko puta..."

Minea - 1 Renata Končić Minea/Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Renata Končić Minea posebnom se objavom zahvalila svim pratiteljima na čestitkama, ali mnogi su primijetili da ona s godinama izgleda sve bolje.

Naša pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea danas slavi svoj 47. rođendan!

Da stari kao vino, potvrdila je najnovijim fotografijama koje je objavila na Instagramu. Pozirala je u bijeloj odjevnoj kombinaciji i bež čizmama, dok je u rukama držala rođendanske balone.

"Šareno je započeo i ovaj dan. Još jedna godina iza mene i još 'malo' iskustva na mojim leđima. A bogatstvo neprocjenjivo, srce puno, duša mirna i sretna... Sve zbog vas, koji mi već od jutra poklanjate pažnju, vrijeme, šaljete poruke... Rasplakala sam se već nekoliko puta (znate mene), emocije su na vrhuncu, a dan je tek započeo. Hvala vam divni moji ljudi, volim vas puno i zahvalna sam na svemu što mi pružate", napisala je u opisu objave.

Pratitelji su joj u komentarima uputili brojne čestitke povodom posebnog dana, ali mnogi su primijetili i da je Minea s godinama sve ljepša i ljepša.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ivana Knoll u crnom grudnjaku počastila pratitelje za svoj rođendan, pokazala je i što je dobila na poklon!

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Zanimljivosti Sjećate se Kristine Mandarine? Šuška se da je pobjegla iz Hrvatske i rodila u tajnosti, na najnovijim fotkama izgleda neprepoznatljivo!

Povezana vijest Celebrity Oglasio se Sergej Trifunović nakon uhićenja u Hrvatskoj: "Možete li me razmijeniti za Severinu?

Povezana vijest Celebrity Mostarski slavuj za kojim žene luduju najavio je i treći koncert u Lisinskom: "Time se mogu pohvaliti i najveće zvijezde..."

Povezana vijest Celebrity Iva Šarić posebnim povodom objavila zaljubljene fotografije sa suprugom Brunom Petkovićem: ''Dobrodošao u klub''

Povezana vijest Celebrity Sergej Trifunović snimljen nakon izlaska iz pritvora, nije bio sretan kad je vidio kamere

Povezana vijest Celebrity Ova fotografija princa Harryja izazvala je nove probleme za kraljevsku obitelj, navodno je ovo prava istina o njoj!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS