Komplimenti pljušte!

Minea svima pokazala kako izgleda bez šminke i u nesređenom izdanju pa podsjetila na ono najvažnije

Minea PR 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Renata Končić Minea na Instagramu je objavila fotografiju bez šminke i potaknula druge žene da zavole svoje prirodno izdanje.

Televizijska voditeljica i pjevačica Renata Končić Minea potaknuta primjerom brojnih poznatih Hrvatica, odlučila je također na profilu na Instagramu pokazati svoje prirodno izdanje i lice bez šminke.

Minea je tako oduševila obožavatelje koji su ju navikli vidjeti u sređenom izdanju na malim ekranima i pokušala potaknuti sve žene da zavole i češće pokažu svoja vlastita izdanja bez šminke.

"Prirodna žena. I mali podsjetnik da je od krpica i šminke, borica ili vitke linije, puno važnije ono što dolazi iznutra. Podrška za sve prirodne žene", napisala je Minea uz fotografiju.

"Divna", "Dobra duša se uvijek vidi", "Minea, ti si savršena", "Ti koliko si predivna izvana, toliko si predivna iz nutra. Iz tebe jednostavno isijava radost, veselje, dobrota, ljepota i da ne nabrajam više. Jednom riječi najnaj", "Kako si mi lijepa", poručili su joj pratitelji u komentarima.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Zanimljivosti 18 godina stariji dečko oteo ju je svom prijatelju milijunašu, a za njihovu se aferu pročulo tek kada je ostala trudna

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Zanimljivosti Uzdizala ga je u nebesa i držao ju je kao kap vode na dlanu, a onda je otkriveno njegovo pravo lice koje je sve zgrozilo i san je postao noćna mora

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS