"želim posjetiti hrvatsku"

Pršte reakcije stranih influencera i Youtubera, groznica Baby Lasagna zavladala je svijetom: "Pjesma je zauvijek zarobljena u mojoj glavi..."

Reakcija Youtubera na Baby Lasagnu JustAlex/Screenshot/Youtube 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Baby Lasagna ludilo zavladalo je cijelom svijetom, a influenceri i Youtuberi na svojim su kanalima napravili brojne reakcije na nastup našeg predstavnika.

Dugi niz godina Eurosong nije bilo ovoliko napeto gledati kao ovaj iz 2024., a naš predstavnik Baby Lasagna je sasvim sigurno pomeo konkurenciju i nastupom u polufinalu opravdao je titulu glavnog favorit na spektaularnom natjecanju.

"Rim Tim Tagi Dim" nije raspametio samo Europu, nego i cijeli svijet, a sada brojni influenceri skupljaju klikove na našeg predstavnika.

Povezana vijest Celebrity Podsjetnik na nastupe svih finalista! Ma očito je da nitko ne može nadmašiti našeg Lasagnu!

Neke od reakcija donosimo u nastavku. 

"Ovo pobjeđuje! Stvarno želim posjetiti Hrvatsku. Ovo zaista izgleda kao pobjednička izvedba", kaže Youtuber JustAlex.

 "Ova pjesma je velika! Nastup gori!", rekao je vlasnik kanala Sauce God Reacts te je na kraju video zapljeskao na Lasagninu izvedbu.

 "Bože, ovo je bilo prezabavno! Pjesma će biti zarobljena u mojoj glavi zauvijek, morat ću je odmah staviti na svoju playlistu", govori Youtuber kanala DaneBramage ROCKS.

"Ovo je hit. Ovo bi moglo pobijediti. Obožavam sve u vezi s ovim. Stvarno volim ovu pjesmu, kultura je tu, sve ste vidjeli", poručuje YouTuber djayYAMS.

Povezana vijest Zanimljivosti O čemu pjeva Baby Lasagna? Njegovi stihovi imaju dublje značenje, a jedan se brzo uvukao pod kožu fanova

"Energija, cijela vibra, sve što se događa na pozornici... Sjajno! Plesači su izvrsni, ovo sve skupa je prekrasno. Ovu pjesmu mogu slušati u svako doba dana. Ne mogu je izbaciti iz glave", rekla je vlasnica kanala Clevy Reacts Too.

Povezana vijest Celebrity Osim našeg Baby Lasagne, koga biste voljeli vidjeti kao pobjednika? Recite nam u anketi

  1/52 >> Pogledaj i ovo +48 Celebrity Podsjetnik na nastupe svih finalista! Ma očito je da nitko ne može nadmašiti našeg Lasagnu!

1/42 >> Pogledaj i ovo +38 Zanimljivosti O čemu pjeva Baby Lasagna? Njegovi stihovi imaju dublje značenje, a jedan se brzo uvukao pod kožu fanova

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS