Njemu u čast

Na raspjevanom trajektu slavi se ostavština Olivera Dragojevića, za ovaj doživljaj tražilo se mjesto više!

Za Velu Luku isplovio je trajekt u čast Oliveru Dragojeviću, pogledajte atmosferu s koncerta koji prethodi onom u ponedjeljak.

Krcat trajekt ''Oliver'' u čast jednom od najvećih.

''Predivno, ovo je nešto što svatko treba doživit i triba doć, ovo je neopisivo!'', govori jedna od posjetiteljica.
''Slušan Olivera cili život, to sam naslijedila od svoje obitelji. I u svim trenucima bila sritna ili tužna uvijek je on tu negdi prisutan.''

Stotine posjetitelja u glas pjevale su najveće Oliverove hitove.

Manifestacija "Trag u beskraju" već šestu godinu slavi ostavštinu Olivera Dragojevića. Sve počinje baš ovom plovidbom od Splita do Vele Luke.

''Uvijek se rado sjetim i sretan sam što putujem tim putem kojim je on stalno išao stalno do Vela Luke. Divan čovjek puno nas je naučio i puno sam mu zahvalan'', govori Oliverov prijatelj Alan Bjelinski.

Manifestacija traje do 31. srpnja, a današnji dan završit će se pub kvizom o Oliveru u dvorištu osnovne škole u Veloj Luci.

Atmosferu na brodu gledateljima je približila naša Sofija Preljvukić, a kako je to izgledalo, pogledajte u prilogu.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Kolinda se javila iz grada ljubavi sa suprugom Jakovom, nismo ih već dugo vidjeli zajedno!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Pogledajte spektakularan nastup Lady Gage na otvorenju Olimpijskih igara u Parizu, pjevala je na francuskom!

Povezana vijest Clubzone Novu Oliverovu pjesmu prvi će čuti njegovi Velolučani, a spot izlazi na dan šeste obljetnice njegove smrti

Povezana vijest Zanimljivosti Oliverovi obožavatelji bijesni zbog promjene termina tradicionalnog koncerta na trajektu: "Ovo je jadno, dva mjeseca imam karte, a sada…"

Povezana vijest Celebrity Emotivna objava sina Olivera Dragojevića uz fotografiju na koju je teško ostati ravnodušan: "Sve ovo je samo za te..."

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS