uživala u sunčanom danu

Rakitićeva Raquel u opuštenom se izdanju prošetala Splitom, evo i kakav joj je komentar ostavila Iris Livaja!

Raquel Mauri - 3 Raquel Mauri/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Raquel Mauri s pratiteljima je podijelila prizore u opuštenom izdanju, a u Splitu je uživala na obali upijajući posljednje zrake sunca.

Raquel Mauri, inače supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića, podijelila je fotografije iz još uvijek sunčanog Splita.

Pozirala je pored jahti u svjetloplavoj majici i trapericama, a opuštenu modnu kombinaciju upotpunila je sandalama i torbicom. 

U moru pohvala koje je dobila ispod objave našla se Iris Livaja, koja joj je u komentar stavila emotikone vatrice i srca.

"Split ti odlično pristaje, predivna si", "Predivna mlada žena i dama", "Prelijepa", pisali su pratitelji.

Inače, Ivan i Raquel upoznali su se u Sevilli kada je Ivan potpisivao za klub 2011. godine, njegova prvog dana u Španjolskoj.

''Večerali smo s nekim ljudima iz kluba, a kako sam bio nervozan, znao sam da neću moći odmah zaspati, pa sam zamolio brata da odemo na jedno piće. To mi je promijenilo život. Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim 'bok' jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću se oženiti tom ženom'', ispričao je nogometaš jednom prilikom za The Players Tribune.

2013. godine stali su pred oltar, a njihovu ljubav još su više učvrstile kćeri Althea i Adara.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Ovo je fotka koju je Karleuša objavila na Instagramu, no osvanula je i verzija bez trunke filtara!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity U 52. godini pomela je pistu kao da nikad nije ni otišla s nje, a izgleda isto kao u danima najveće slave!

Vratio se tužni Affleck! Ovako očajnog nismo ga dugo vidjeli, sreća zbog razvoda očito nije dugo potrajala

Ove su zvijezde smršavjele uz pomoć kontroverznog lijeka koji je potpuno deformirao njihova lica!

Našoj glumici suprug je posvetio emotivnu objavu, za to je imao i vrlo poseban povod: "Ni sam ne znam kako si preživjela..."

Povezana vijest Celebrity Našoj glumici suprug je posvetio emotivnu objavu, za to je imao i vrlo poseban povod: "Ni sam ne znam kako si preživjela..."

Povezana vijest Celebrity Bajaga nakon bolnog razvoda pronašao utjehu u tajanstvenoj crnki, osvanuo je njihov video, a detalje o njoj još ne otkriva!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS