Kao blizanke

Rakitićeva Raquel pozirala sa starijom sestrom, ne zna se koja je ljepša, a teško ih je i razlikovati jednu od druge!

Irene Mauri (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Raquel Mauri ima stariju sestru Irene s kojom je jako bliska pa često objavljuje njihove zajedničke fotografije, a na zadnjoj izgledaju kao blizanke.

Supruga Ivana Rakitića, atraktivna Španjolka Raquel Mauri, slovi za jednu od najljepših žena nogometaša, a ima i jedna prekrasnu sestru.

Irene Mauri je Raquelina starija sestra, no to bi malo tko pogodio jer izgledaju kao blizanke, pogotovo na njihovoj zadnjoj zajedničkoj fotografiji.

Sestre su skupa pozirale u restoranu, a fotografiju je na Instagramu objavila Raquel.

"Ona", kratko je napisala u opisu i označila svoju sestru, a fotka je izazvala lavinu reakcija.

"Ljepotice", "Kakve zgodne sestre", "Kao blizanke", "Najljepše sestre", nizali su se komplimenti, uz brojna srca i na tisuća lajkova.

Raquel i Irene jako su bliske, skupa vježbaju i putuju, a nerijetko dijele i zajedničke fotke kojima uvijek razvesele svoje pratitelje.

Irene je domaćoj javnosti bila nepoznata do 2018. godine, kada je bila u Zagrebu sa sestrom na proslavi srebra koje su vatreni osvojili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS