"da vam kažem..."

Evo zbog čega Rade Šerbedžija nije mogao suspregnuti suze, dirljiva snimka širi se društvenim mrežama: "Čista emocija..."

Rade Šerbedžija Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Rade Šarbedžija priključio se brojnim poznatim licima te aktivistima u borbi portiv izgradnje hidroelektrane na rijeci Uni.

Poznati glumac, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija nije mogao suspregnuti suze nakon što je obustavljena gradnja hidroelektrane na vrelu rijeke Une. Snimka emotivnog Šerbedžije sada se širi na društvenim mrežama.

Nakon što je čuo vijesti obratio se okupljenima.

''Prvo da čestitam pobjedu. Da vam kažem, cure, to je najveća vaša zasluga. Svaka vam čast. Baš ste Ličanke. Kad je pobjeda, ne treba ništa drugo govoriti. Ne treba govoriti ni kako smo do nje došli. Malo je pobjeda u ovom kraju. Ovo je jedna od najvažnijih. Nisam mnogo učinio za Liku jer nisam mogao. Ko je išta ovdje učinio? Neću sad ni o tome'', rekao je Šerbedžija, a zatim su ga okupljeni nagradili aplauzom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MojSrb (@mojsrb)

Korisnici društvenih mreža bili su oduševljeni Šerbedžijom koji je porijeklom iz Like.

''Tvoje Rade iskrene suze govore koliko si ti učinio za Liku'',''Volim ljude koji vole Unu'', ''Čista emocija'', samo su neki od komentara na Instagramu.

Šerbedžija se priključio se brojnim poznatim osobama poput Darka Rundeka, Gorana Bogdana, Feđe Štukana te drugim aktivistima u borbi protiv izgradnje hidroelektrane.

Podsjetimo, zbog izgradnje mještani na izvoru Une prosvjedovali su mjesec dana, a u utorak je Državni inspektorat zabranio daljnje radove.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Jennifer i Ben izgledali su kao iz bajke na vjenčanju, a na kraju ih je zadesila ista sudbina kao i 2004. godine

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Holivudska glumica prošetala je crvenim tepihom u Sarajevu, a svojim izdanjem pomalo je iznenadila prisutne

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate li se malog Džebrice? Svojom pojavom na crvenom tepihu obožavateljice je ostavio bez daha, evo kako danas izgleda!

Povezana vijest Celebrity Kako su Lopez i Affleck mjesecima skrivali pravu istinu? U posljednjem izlasku pao je i poljubac, no ipak nisu uspjeli spasiti brak

Povezana vijest Celebrity Službeno je gotovo! Jennifer Lopez predala je papire za razvod, jedna stvar skupo će ih koštati

Povezana vijest Celebrity Nasmijana Meg Ryan primila je počasnu nagradu u Sarajevu, evo kako je reagirala kad je primila statuu u ruke!

Povezana vijest inMagazin Tony Cetinski proslavio je 10 godina braka sa suprugom, otkrio je njihovu tajnu: ''Od toga sve kreće...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS